Müzik Severlerin Merakla Beklediği Fatih Tezer, "Aşk Davası" ile Geliyor - Son Dakika
Güncel

Müzik Severlerin Merakla Beklediği Fatih Tezer, "Aşk Davası" ile Geliyor

Müzik Severlerin Merakla Beklediği Fatih Tezer, "Aşk Davası" ile Geliyor

Müzik dünyasının yepyeni sesi romantik tarzın son dönem temsilcisi Fatih Tezer, "Aşk Davası" adlı 4 şarkılık maxi single çalışması sevenleriyle buluşacak.

03.08.2018 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Single Ütopya Müzik etiketiyle piyasaya çıkacak.

Son zamanlarda, yeni bir soluk arayan müzik dünyasında, isminden söz ettirmeye başlayan Fatih Tezer, ''Aşk Davası'' isimli 4 şarkılık maxi single çalışmasını, bugün itibariyle tüm müzik severlerle buluşturacak.

"ALBÜMDEKİ PARÇALAR BANA AİT"

Albümde bulunan 4 şarkının da söz ve müziği kendisine ait olan sanatçı, albümde birçok değerli müzisyenle çalıştı. Müzik direktörlüğünü Saffet Ulucay'ın yaptığı albüm, eleştirmenlerden de çok olumlu notlar aldı.

Müzik eleştirmenleri, romantik sesi ve kendine ait şarkılarıyla, Fatih Tezer in zirvelere tırmanacağından şüpheleri olmadıklarını ve "Aşk Davası" şarkısının, ikinci ''Beddua'' olup,yıllarca klasikler arasına gireceğini dile getirdiler.

ÇIKIŞ PARÇASINI SÖNMEZOCAK İLE DÜET YAPMIŞTI

Çoklu organ yetmezliğinden geçtiğimiz aylarda genç yaşta kaybettiğimiz ünlü müzisyen ve besteci Göksel Sönmezocak'la Aşk davasını düet yapan Fatih Tezer, şöyle açıklama yaptı, "Göksel Sönmezocak'ın son çalışması olarak 'Aşk Davası' albümünün benim için önemi daha da büyüdü. Bu şarkıyı hazırlarken son çalışmamız olacağını bilemedik. Onun son çalışmasının içerisinde yer almak benim için ayrıca bir şereftir. Ülkemizin yetiştirdiği önemli müzisyenlerden olan Sönmezocak'a Allahtan rahmet diliyorum"

FATİH TEZER AYARI

Müzik eleştirmenleri, sanatçı Fatih Tezer'in tarzının, ne tam Arabeskne de tam fantezi olmadığını, yıllardır müzisyen yetişmeyen romantik tarz olduğunun altını çizdiler. Eleştirmenler, sanatçı Fatih Tezer ile yeniden hayat bulan sound'un, hem modern alt yapılar içerdiğini hem deromatizimi içinde barındıran harika bir tarz olduğunu,yani kısaca romatik müziğe Fatih Tezer ayarı diye nitelenebileceğini belirttiler.

"GELEN TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRMEYE BAŞLADIM"

Piyano ve gitarda ustalık derecesinde iyi olan Fatih Tezer, sahne adı olarak kısaca FT nitelemesinin yapıldığını sözlerine ekledi. Tezer, "Gelen çok sayıdaki sahne teklifini değerlendirmeye başladım ve sahne çalışmaları için kolları sıvadım. Single için şu günlerde klip çalışması başladı. Şarkının güzelliği kadar klip için de özel bir çalışma içerisindeyiz. Albümüm bugünden itibaren raflarda ve tüm dijital platfomlarda yerini alacak." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müzik Severlerin Merakla Beklediği Fatih Tezer, 'Aşk Davası' ile Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement