Müzikseverlerin 40 Yıllık Hasreti Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Müzikseverlerin 40 Yıllık Hasreti Sona Erdi

Blondie, önceki akşam Black Box Istanbul'da verdiği ilk Türkiye konserinde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

08.09.2014 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Blondie, İstanbul'daydı

Konserde "One Way or Another", "Atomic", "Heart of Glass" ve "Call Me" gibi en sevilen şarkılarını hayranlarıyla hep bir ağızdan söyleyen rock tarihinin en kült kadın vokallerinden Debbie Harry, sergilediği muhteşem performansla izleyicileri 80'li yılların New York partilerine götürdü. Pozitif Live organizasyonuyla Garanti Banksı ana sponsorluğunda gerçekleşen konserin ardından katılımcılar Radyo Eksen'in partisi ile gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

İstanbul'un müzik kutusu Black Box Istanbul'un yeni sezon açılışını, bu sene müzikal kariyerlerindeki 40. yılını kutlayan Punk Rock ve New Wave efsanesi Blondie yaptı. Pozitif Live organizasyonu ile Türkiye'deki ilk konserini veren Blondie, bitmek bilmeyen enerjileri ve çaldıkları birbirinden hit parçalarla izleyicilere unutulmaz bir konser deneyimi yaşattı. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde çok sayıda ünlü sima da Blondie efsanesini canlı izlemek için Black Box Istanbul'daydı.

Konsere One Way or Another ile başlayan grup daha sonra en sevilen şarkılarından Atomic, Call me, Hanging on the Telephone, Rave, What I Heard, Maria, Euphoria, Rose, Rapture, The Tide is High, Sugar on the Side, Hog, War Child, Dreaming'i hayranlarıyla birlikte seslendirdi. 40. yılları şerefine çıktıkları turne kapsamında ilk kez İstanbul'a gelen Blondie'nin muhteşem performansının ardından başlayan Radyo Eksen partisi de Black Box Istanbul'u dans pistine çevirdi.

Maslak Büyükdere Caddesi'nden Ayazağa Köyü'ne (Cendere Caddesi'ne) inen Ayazağa Yolu üzerindeki UNIQ İstanbul Maslak Kültür Merkezi kompleksinin içinde yer alan Black Box Istanbul ile ilgili detaylara www.blackboxistanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müzikseverlerin 40 Yıllık Hasreti Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı
    10:18 Aydın Efeler'de trafik kazası: 2 yaralı

    Aydın'ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada, İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan bir otomobil, arkadan çarptığı diğer otomobilde bulunan B.G. ve B.T.'yi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Soruşturma devam ediyor.

  • Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı
    10:17 Bursa'da Geri Viteste Unutulan Otomobil Kaza Yaptı

    Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir sürücü, otomobilini geri viteste unutarak başka bir araca çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma olmazken, güvenlik kamerası anları kaydetti.

  • Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı
    10:15 Eskişehir'de kaza: Otomobil devrildi, sürücü yaralandı

    Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kazada otomobilin sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu iyi.

  • Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını ustalar yapıyor
    10:14 Mersin Büyükşehir Belediyesi ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımını ustalar yapıyor

    Mersin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı'nın ilaçlama ekipmanlarının bakım ve onarımı ustalar tarafından yapılmaktadır. Bu sayede ekipmanların kullanım ömrü uzatılırken, maliyetler en aza indirilmektedir. Ayrıca, atölyede yapılan geri dönüşüm çalışmalarıyla yeni ekipman ya da parça için harcanacak para da tasarruf edilmektedir.

  • Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti
    10:14 Kayseri'de Akıllı Trafik Yönetimi İle Trafik Kontrol Merkezi Faaliyete Geçti

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Trafik Kontrol Merkezi'nde gerçekleştirilen Akıllı Trafik Yönetimi sayesinde şehir trafiğinin canlı olarak denetlendiğini ve olumsuzluklara anında müdahale edildiğini belirtti.


Advertisement