Müzisyen Erdem, Şanlıurfa'da Sevenleri ile Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Müzisyen Erdem, Şanlıurfa'da Sevenleri ile Buluşacak

Müzisyen Erdem, Şanlıurfa\'da Sevenleri ile Buluşacak

Müzisyen Mehmet Erdem, Hiç Konuşmadan adlı yeni albümünü Şanlıurfa'da sevenleri için imzalayacak.

03.02.2014 12:21  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok dizi filmin müziklerine imza atan müzisyen Mehmet Erdem, Şanlıurfa'da hayranları ile buluşacak. 9 Şubat Pazar günü saat 17.30'da Şanlıurfalı hayranlarıyla buluşacak olan Müzisyen Erdem'in kentteki gezisi sırasında bölgenin tarihi ve turistik alanlarını da ziyaret edeceği öğrenildi.
"Olur Ya", "Hakim Bey", "Herkes Aynı Hayatta" ve "Haydi Gel Gidelim" şarkılarıyla geçtiğimiz yıldan beri dillerden ve müzik listelerinin zirvesinden düşmeyen Mehmet Erdem, albümünün çıkış şarkısı "Acıyı Sevmek Olur Mu?" adlı eserini kendine has yorumuyla Urfa'da sevenlerine sunacak.

MEHMET ERDEM
Sanatçının müzikle ilgisi, klarnet icracısı babası ve bağlama icracısı dayısı sayesinde çocuk yaşlarında başladı. Mehmet Erdem'in ilk çaldığı enstrüman 5 yaşındayken sahip olduğu mandolindi. Sanatçı daha sonra bağlama, ud ve cümbüş de çalmaya başladı.

''Çalgı Çengi'', ''Memleket Meselesi'', '' Sizi Seviyorum'', '' Polis'', '' Avrupa Avrupa'', ''Leyla ile Mecnun'' ve ''Sınıf'' gibi birçok dizi ve filmin müziklerine imzasını atan Mehmet Erdem, 2012 yılında yayınladığı 'Herkes aynı hayatta' adlı albümünün çıkış şarkısı 'Hakim bey' ile kısa sürede büyük çıkış yaptı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Müzisyen Erdem, Şanlıurfa'da Sevenleri ile Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement