Myeok Heyetinden Belediyeye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Myeok Heyetinden Belediyeye Ziyaret

Myeok Heyetinden Belediyeye Ziyaret

Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Müdürler Kurulu (MYEOK) Toplantısı için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen öğretim üyeleri, Manavgat Belediyesi'ni ziyaret etti.

11.05.2013 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Müdürler Kurulu (MYEOK) Toplantısı için Antalya'nın Manavgat ilçesine gelen öğretim üyeleri, Manavgat Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ziyarete AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hacer Sert, Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Altunkaya, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Akıncı, Sağlık Hizmetleri

Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Feyyaz Önder, Korkuteli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Murat Soner Balcıoğlu, Kumluca Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sahriye Sönmez, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin İnal, Elmalı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Demir, Serik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yasin Özkara, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Önder Bilgin, Finike Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Metin Göksel Akpınar, Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Arslan, Akseki Meslek Yüksekokulu Müdürü Emin Doğan ve Öğrenci İşleri Daire Başkan Vekili Altuğ Erkan katıldı.

Manavgat Belediye Başkanvekili Erşan Özden, MYEOK üyesi öğretim üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirtirken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muharrem Kılıç, yerel yönetimlerle kentteki yüksekokul ilişkilerinin çok önemli olduğunu belirtti.Belediyenin ırmak kıyılarında yaptığı çevre düzenleme çalışmalarını beğeni ile takip ettiklerini söyleyen Prof.Dr. Kılıç, ilçenin gelişimini ise olumlu bulduklarını vurguladı.

Başkanvekili Erşan Özden ise Manavgat'ta eğitim seviyesinin yüksek olduğuna dikkat çekerek, "Üniversite ile yapılacak her türlü işbirliğinin bölgemizin gelişimine büyük katkısı olacağına inancımız sonsuz. Bu amaçla da Belediye Başkanımız Şükrü Sözen ve belediye yönetimimizin yaptığı girişimlerimiz mevcuttur. İnşallah önümüzdeki günlerde daha büyük toplantılarda ve çalışmalarda bir araya geliriz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Myeok Heyetinden Belediyeye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement