Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk çırılçıplak soyundu! - Son Dakika
Spor

Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk çırılçıplak soyundu!

Çaykur Rizespor forması giyen Ukraynalı futbolcu Mykola Moroziuk'un eşi Irına Moroziuk, sosyal medya hesabından çıplak fotoğrafını paylaştı.

21.10.2019 21:43  Güncelleme: 21:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çaykur Rizespor'un Ukraynalı oyuncusu Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk, paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı. Seksi model, Instagram hesabından çıplak fotoğrafını paylaştı.

YAKLAŞIK 35 BİN TAKİPÇİSİ BULUNUYOR

Irına Moroziuk'in Instagram'da yaklaşık 35 bin takipçisi bulunuyor. Irına'nın paylaşımları takipçilerinden büyük beğeni alıyor.

Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk çırılçıplak soyundu!

FUTBOL TOPUNU DÜŞÜRMEDEN ÜSTÜNÜ ÇIKARMIŞTI

Irina Moroziuk'un geçtiğimiz aylarda futbol topunu düşürmeden elbisesini çıkardığı video, sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk çırılçıplak soyundu!
Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk çırılçıplak soyundu!
Mykola Moroziuk\'un eşi Irina Moroziuk çırılçıplak soyundu!

Son Dakika Spor Mykola Moroziuk'un eşi Irina Moroziuk çırılçıplak soyundu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (59)

  • Ofoof: Böyle bir karım olsun cebimde kuruş olmasın 7 32 Yanıtla Mehmet: Böyle bir karı sünnetiz adamlara göre bize göre değil anladın sen 23 2 istanbul34: satarsın kazanırsın ne olacak dimi 13 3 as as bayrakları: cebinde kuruş olmazsa öyle bir karıda olmaz zaten :D 9 0 Voltran: O zaman ertesi gün boynuzu takar sana 7 2 İstek: Boynuz isteği bu :) 7 0 Sanırım: Senin zihniyetindeki bir adam bu karıya sahip olsa cebindede beş para olmasa onu sermaye yapar.dedigin bu sanırım.Bu karı seni zengin eder diye düşünüyorsun sanırım. 2 0 .: Akli Basinda Bi Erkek Boyle Bi Karisi Olsun Nasil Ister Ya. Nerde Bu Adamin Ari Namusu Demezler mi ? 2 0 mantık: cebinde kuruş olmazsa bu karı sana bakmaz ki ;) 1 0
  • Temel: Maaşallah finduk 9 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement