N11.com'dan "Türkiye'nin En Yüksek Ticaret Hacmi" Hedefi - Son Dakika
Ekonomi

N11.com'dan "Türkiye'nin En Yüksek Ticaret Hacmi" Hedefi

ticaret platformu n11.com, 10 Ekim-11 Kasım dönemindeki indirim kampanyasıyla Türkiye'nin en yüksek ticaret hacmine ulaşmayı hedefliyor.

31.10.2016 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

E-ticaret platformu n11.com, 10 Ekim-11 Kasım dönemindeki indirim kampanyasıyla Türkiye'nin en yüksek ticaret hacmine ulaşmayı hedefliyor.

n11.com'dan yapılan açıklamada, dünya çapında online alışverişin her yıl tetikleyici günlerle yükselen bir ivme kazandığı ifade edilerek, Çinli online alışveriş sitesi Alibaba'nın her yıl Bekarlar Günü'nde, Amerika'nın ise Black Friday ve Cyber Monday başlıklarıyla çeşitli indirimlere ev sahipliği yaptığı alışveriş çılgınlığının Türkiye'ye de yansıdığı belirtildi.

Açıklamada, geçen yıl bir gün içerisinde 100 binin üzerinde ürünün satışını gerçekleştiren 11.com'un, 10 Ekim-11 Kasım döneminde "kazan, biriktir ve harca" mottosuyla başlattığı indirim kampanyasıyla Türkiye'de kendi rekorunu kırmaya hazırlandığı ifade edildi.

Tekne ve otomobil gibi lüks ürünler de dahil olmak üzere büyük indirimler uygulayan n11.com'un, Türkiye'nin en yüksek e-ticaret hacmine ulaşmayı hedeflediği de kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi N11.com'dan 'Türkiye'nin En Yüksek Ticaret Hacmi' Hedefi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement