Naci Topçuoğlu Myo'ndan İstihdam Garantili İşkur Projesi - Son Dakika
Yerel

Naci Topçuoğlu Myo'ndan İstihdam Garantili İşkur Projesi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu (MYO), İşkur projeleri kapsamında Endüstriyel Halı Dokuma projesi geliştirdi.

02.01.2012 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu (MYO), İşkur projeleri kapsamında Endüstriyel Halı Dokuma projesi geliştirdi.

Naci Topçuoğlu MYO'ndan yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında kursiyer olmak isteyen adayların en az lise mezunu olma şartı ve kursa katılacak olanlardan yüzde 25'inin Merinos Halı Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından istihdam edileceği bildirildi.

Naci Topçuoğlu MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Civan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, daha önce İşkur'la yapılan bir çok projeyle işsiz gençlere istihdam imkanı sağladıklarını belirtti.

Merinos ile protokol imzalayarak halı dokuma alanında kalifiye ara eleman yetiştirmek için proje hazırladıklarını dile getiren Civan, şu bilgileri verdi:

"Bu projemiz de daha öncekiler gibi istihdam garantili olacak. Kursa katılmak isteyenler 10 Ocak 2012 tarihinde İşkur'da mülakat sınavına girecekler ve kazananlar yüksek okulumuzda teorik eğitime başlayacak. Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenler Gaziantep İşkur ile bağlantıya geçebilir."

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Naci Topçuoğlu Myo'ndan İstihdam Garantili İşkur Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement