Nadal Finale Göz Kırptı - Son Dakika
Spor

Nadal Finale Göz Kırptı

Nadal Finale Göz Kırptı

Dünya'nın 1 numarası Rafael Nadal, Miami açık çeyrek finalinde Kanadalı Milos Raonic'i 4-6, 6-2, 6-4'lük setlerle yenerek yarı finale yükseldi.

30.03.2014 00:17  Güncelleme: 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nadal - Raonic maçının özeti...

Sakatlığının ardından kortlara dönen İspanyol raket Miami Açık'ta emin adımlarla ilerliyor. 2 saat 35 dakika süren maçta ilk seti kaybeden Nadal, diğer iki seti alarak yarı finalde Thomas Berdych'e rakip oldu.

İlk sete istediği başlayamayan Nadal, Kanadalı rakibine iki defa servis kırdırınca ilke seti 4-6 kaybetti. İkinci sette daha etkili oynayan dünya 1 numarası oyuna ağırlığını koydu ve bu seti 6-2 ile rahat kazandı. Nadal, final setinde rakibine etkili servislerle oyun şansı vermeyince bu seti 6-4 alarak yarı final biletini kaptı.

Maçın ardından konuşan Rafa "Indian Wells'e erken veda ettikten sonra Miami benim için daha önemli hal aldı. Burada yarı finale çıkma güvenimi yeniden kazanmam için çok iyi oldu" dedi.

Yarı finalde daha iyisini yapmak zorunda olduğunu belirten Nadal "Çeyrek ve yarı final arasındaki farkı biliyorum. Yarın daha iyisini yapmak zorundayım" diye konuştu.

İspanyol raket daha önce üç defa Miami'de final oynamıştı fakat şampiyonluğa ulaşamamıştı.

Djoker, Murray'e acımadı

Dünya iki numarası Novak Djokovic, İskoç raket Andy Murray'i 7-5 ve 6-3'lük setlerle turnuva dışına itti.

Geçtiğimiz yıl Wimbledon Finali'nde Murray'e kaybeden Sırp raket, Miami Açık'ta rakibine set vermedi.

İlk sette defansif oyunuyla Murray'e karşı üstünlük kuran Djokovic, rakibinin servisini kırmayı başarınca ilk set 7-5 Djokovic'in üstünlüğüyle bitti.

İkinci sete etkili başlayan Sırp raket, ilk sete oranla daha rahat bir oyun sergiledi ve 6-3'lük oyunla Murray'ı turnuva dışına itti.

Djokovic yarı finalde, Federer'i eleyerek büyük bir sürprize imza atan Nishikori ile karşılaşacak.

Berdcyh set vermedi

Çek raket Thomas Berdych, Alexandr Dolgopolov'u 6-4 ve7-6'lık setlerle yenerek yarı finalde Rafael Nadal'ın rakibi oldu.

28 yaşındaki Çek raket, ilk sette rakibine karşı daha üstün bir oyun sergileyince 6-4 ile ikinci sete avantajlı girdi. İkinci sette Ukraynalı Dolgopolov daha diri göründü. Dolgopolov ikinci sette elinden geleni yapsa da, tecrübeli raket Berdcyh'e karşı 7-6 ile boyun eğdi.

Çek raket, Nadal, Nishikori ve Djokovic'in ardından yarı finale çıkan son isim oldu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Nadal Finale Göz Kırptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement