Javier Zanetti'yi Örnek Alan Galatasaray'ın Japon Futbolcusu Yuto Nagatomo: 40'a Kadar Oynarım - Son Dakika
Spor

Javier Zanetti'yi Örnek Alan Galatasaray'ın Japon Futbolcusu Yuto Nagatomo: 40'a Kadar Oynarım

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo, milli takım için gittiği ülkesinde açıklamalarda bulundu. Nagatomo, "Zanetti 40 yaşına kadar oynadı. Bende o yolda ilerlemek istiyorum." dedi.

12.10.2018 05:35  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Japon futbolcusu Yuto Nagatomo, milli takım için gittiği ülkesinde açıklamalarda bulundu. İleri yaşlarına kadar futbol oynamayı düşündüğünü aktaran 32 yaşındaki futbolcu, kendisine bu konuda Inter'den eski takım arkadaşı Javier Zanetti'yi örnek aldığını söyledi.

DÜNYA KUPASI BENİM İÇİN GEÇİŞ NOKTASI OLACAK

2022 Dünya Kupasında forma giymek istediğini aktaran Nagatomo, "Katar benim için bir son nokta değil, bir geçiş noktası olacak. Zanetti Şampiyonlar Liginde şampiyonluk yaşadığında 36 yaşındaydı. 38 yaşına kadar Arjantin Milli Takımında oynadı." dedi.

INTER'DE 4 SENE BİRLİKTE OYNADILAR

Nagatomo şöyle devam etti: "Zanetti 40 yaşına kadar oynadı. Bana ise 30 yaşıma geldiğimde amca demeye başladılar. Yaşı 30 ve üstü olup da gayet iyi bir şekilde oynamaya devam eden futbolcuların hayatlarını inceliyorum. Ben de bu yolda ilerlemek istiyorum." Javier Zanetti ve Yuto Nagatomo, İtalya'nın köklü kulüplerinden Inter'de dört sezon birlikte forma giydiler. Arjantinli Zanetti, Japon oyuncunun en çok saygı duyduğu isimlerin başında geliyor.

Javier Zanetti\'yi Örnek Alan Galatasaray\'ın Japon Futbolcusu Yuto Nagatomo: 40\'a Kadar Oynarım
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Javier Zanetti'yi Örnek Alan Galatasaray'ın Japon Futbolcusu Yuto Nagatomo: 40'a Kadar Oynarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement