Nagehan Alçı'dan, CHP'lilere Ateş Püsküren İnce'ye: Tebrikler - Son Dakika
Güncel

Nagehan Alçı'dan, CHP'lilere Ateş Püsküren İnce'ye: Tebrikler

Muharrem İnce'nin "24 Haziran gecesi kaçırıldığımı iddia edenler ya hasta ya deli, böyle destek olmaz olsun" sözlerine Nagehan Alçı'dan destek geldi.

07.07.2018 11:10  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nagehan Alçı, Muharrem İnce'nin Ayşe Arman'a verdiği röportajdaki "24 Haziran gecesi kaçırıldığımı iddia edenler ya hasta ya deli, böyle destek olmaz olsun! Bunlar tehlikeli insanlar! Bunlar paranoyak! İnanın böylelerinin desteği olmaması daha iyi" sözlerine yorum yaptı. Alçı," Tebrikler Muharrem Bey, CHP'yi ancak bu delirmiş kesimi reddediş kurtarabilir" diye yazdı.

"ORTALIĞI KARIŞTIRMAKTAN BAŞKA BİR ŞEY YAPMIYORLAR"

24 Haziran seçimlerinin ardından gazeteci Ayşe Arman'a röportaj veren Muharrem İnce, o gece kaçırıldığı iddiaları hakkında, "Bunlar delirmiş. Bunları yazanlar gerçekten hasta. Yok eşimi kaçırmışlar, yok sarayda albaylar varmış… Ya rüya gördüler ya da gerçekten hastalar! Başka bir açıklaması yok. (Belki de onu desteklemek için böyle söylüyorlar, sözüne yönelik) Aman yok, böyle destek olmaz olsun! Bunlar tehlikeli insanlar!… Bunlar paranoyak! Inanın böylelerinin desteği olmaması daha iyi… Türkiye'de böyle kime hizmet ettiği belli olmayan bir kesim var. Sözde Atatürkçü, sözde cumhuriyetçi ama aslında değil. Ortalığı karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorlar!" demişti.

"TEBRİKLER MUHARREM BEY, CHP'Yİ ANCAK BU DELİRMİŞ KESİMİ REDDEDİŞ KURTARABİLİR"

Nagehan Alçı konuyu köşesine taşıdı. Seçim öncesi programda, İnce ile polemikleri çok konuşulan Alçı şöyle yazdı: Tebrikler Muharrem Bey! CHP, bu delirmiş kesimin oylarını kaybetmemek için onların ortalığı karıştırma ve ülkeyi kutuplaştırma çabalarını hep sineye çekti, hatta çoğu zaman onların peşine takıldı. Halbuki CHP'yi yüzde 25'e kilitleyen sebeplerin en önemlilerinden biri bu kesimin partinin imajına verdiği zarar. Siz 'böyle destek olmaz olsun!' diyerek bir çığır açtınız! Bunu devam ettirin, radikalizmin sizi de teslim almasına izin vermeyin…CHP tabanında etkili olduğu varsayılan bazı 'kodaman' gazetecilerin akılalmaz ithamlarına kulak asmayın. Giderek artan kutuplaşmayı tam da o isimler besliyor, AK Parti'ye en büyük desteği aslında onlar veriyor. Geri adım atmayın, CHP'yi ancak bu delirmiş kesimi reddediş kurtarabilir.

Nagehan Alçı\'dan, CHP\'lilere Ateş Püsküren İnce\'ye: Tebrikler

Son Dakika Güncel Nagehan Alçı'dan, CHP'lilere Ateş Püsküren İnce'ye: Tebrikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Bir memlekette özgür bir şekilde yaşayabilmek, birbirleri ile hemhal olabilmek o memleketin en büyük zenginliği
    18:15 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Bir memlekette özgür bir şekilde yaşayabilmek, birbirleri ile hemhal olabilmek o memleketin en büyük zenginliği

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada, bir memlekette özgür bir şekilde yaşayabilmek ve birbirleri ile hemhal olabilmek o memleketin en büyük zenginliği olduğunu belirtti. Yumaklı, Pınarbaşı'nın doğal güzelliklerini ve yapılacak hizmetleri anlatarak, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

  • Balıkesirli doğa yürüyüşçüleri Everest Ana Kampı'na doğru yola çıktı
    18:14 Balıkesirli doğa yürüyüşçüleri Everest Ana Kampı'na doğru yola çıktı

    Balıkesir'in Edremit Körfezinden bir grup doğa yürüyüşçüsü dünyanın çatısı olarak bilinen Everest Ana Kampına gitmek için yola çıktı. Adramut Doğa Gezginleri grubu, 16 günlük bir program gerçekleştirerek Himaleya'ların güzellikler ve zorlukları eşliğinde Everest Ana Kampı'na ulaşmayı hedefliyor.

  • Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Türkiye'nin ikinci yüzyılını yerel yönetimlerle inşa edeceğiz
    18:13 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Türkiye'nin ikinci yüzyılını yerel yönetimlerle inşa edeceğiz

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesinde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ikinci yüzyılını yerel yönetimlerle inşa etmek için gayret sarf edeceklerini belirtti.

  • Boyabat'ta sandık kurulu başkan ve üyelerine eğitim verildi
    18:12 Boyabat'ta sandık kurulu başkan ve üyelerine eğitim verildi

    Sinop'un Boyabat ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde görev alacak sandık kurulu başkan ve memur üyelere eğitim verildi. İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğünce düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına görevleri, yetki ve sorumlulukları ile seçim kuralları hakkında bilgi verildi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kocaeli'ye 24 milyar lira prim teşviki verdik
    18:10 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kocaeli'ye 24 milyar lira prim teşviki verdik

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Kocaelili işverenlere 24 milyar lira tutarında prim teşviki verdiklerini ve ildeki aktif sigortalı sayısının 276 binden 786 bine çıktığını belirtti. Ayrıca, ulaştırma alanında yapılan yatırımları da anlatan Erdoğan, Kocaeli'nin yüksek hızlı tren merkezi haline getirildiğini ve birçok alanda hizmetlerin devam ettiğini söyledi.

  • Anavatan Partisi, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın adayına destek vereceğini açıkladı
    18:09 Anavatan Partisi, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın adayına destek vereceğini açıkladı

    Anavatan Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Mersin'de Cumhur İttifakı'nın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan'a destek vereceğini duyurdu. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, Mersin ziyaretinde yapılan toplantıda Soydan'a destek kararını açıkladı ve bu birlikteliğin tüm Türkiye'ye sinerji yaratacağını belirtti. Anavatan Partisi, Soydan'ın başkanlığında Mersin'in tekrar Akdeniz'in incisi haline geleceğine inandıklarını ifade etti.

  • TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 600 bin gencin başvurduğu açıklandı
    18:07 TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 600 bin gencin başvurduğu açıklandı

    Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin milli teknoloji ruhuna vurgu yaparak, dünyada böyle bir toplumsal seferberlik ruhunun olmadığını belirtti. Kacır, Türk gençliğinin teknoloji alanında gösterdiği başarıları ve Türkiye'nin havacılık ve savunma sanayisindeki ilerlemelerini vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin uzay teknolojilerindeki hedeflerini ve milli uzay programını anlattı.


Advertisement