Naim Süleymanoğlu'nun Adı Ergene'de Yaşatılacak - Son Dakika
Genel

Naim Süleymanoğlu'nun Adı Ergene'de Yaşatılacak

Naim Süleymanoğlu'nun adı Ergene'de yaşatılacakTEKİRDAĞ - Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri'nin açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

10.01.2018 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Naim Süleymanoğlu'nun adı Ergene'de yaşatılacak

TEKİRDAĞ - Ergene Belediyesi tarafından yaptırılan Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri'nin açılışı geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Açılış törenine protokol üyelerinin yanı sıra hayatını kaybeden olimpiyat şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kızları Esin ve Sezin de katıldı.

"İnsan odaklı hizmet vermeye çalışıyoruz"

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel gerçekleştirdi. Konuşmasında hizmet ve yatırımlarını sosyal demokrat belediyeciliğin esaslarına göre yaptıklarını ifade eden Yüksel, "Bizler Ergene Belediyesi olarak, doğumdan ölüme vatandaşlarımızın yanındayız. Sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak, insan odaklı hizmet vermeye çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ergene'nin altyapısını baştan aşağı yeniledik. Altyapımız büyük oranda tamamlandı. Şimdi de üstyapıya ağırlık verdik. Bu kapsamda asfalt çalışmaları yürütüyoruz. Ergene'mizin bütün mahallelerinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Söz verdiğimiz projeleri tamamlama gayreti içerisindeyiz. Görev süremizin sonuna kadar bütün projelerimizi tamamlayacağız. Biraz sonra açılışını yapacağımız tesislerin de Ergeneli ve bütün Tekirdağlı vatandaşlara hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

"Birlik ve beraberlik bizi çok daha güzel yerlere getirecektir"

Açılışı gerçekleştirilecek olan tesisin, Ergene'ye değer katacağını belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "64 yaşında bir belediye başkanı, bir siyasetçi olarak biz yaptıklarımızla gurur duyuyoruz ve arkasındayız. Sizler de belediye başkanlarının yaptıkları ile gurur duymalısınız. Buradan çok başarılı sporcu kardeşlerimiz yetişecek. Çocuklarımızı sokaklardan, kötü alışkanlıklardan alacağız tesislerimize getireceğiz. Buradan illa bir şampiyonun çıkması önemli değil, buraya gelen çocuklarımız, gençlerimiz birlikte ve beraber hareket etmeyi, toplum içinde hareket etmeyi öğrenecekler. Sevgiyi ve saygıyı öğrenecekler. Böyle bir düşünceyi hayata geçiren değerli başkanımı kutluyorum. Ona destek veren tüm Ergeneli vatandaşları kutluyorum. Biz, her zaman Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanındayız. Biz ayrılmaz bir parçayız. Bu birlik ve beraberlik bizi çok daha güzel yerlere getirecektir" şeklinde konuştu.

"Bizim ana felsefemiz, dürüstlük ve çok çalışmaktır"

11 ilçe belediyesi ile koordineli bir şekilde Tekirdağ'a hizmet etmeye devam ettiklerini söyleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da, "Spor tesisleri yapmak ve o spor tesislerinden şampiyon sporcu yetiştirmek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çok ciddi yatırımlarımız var. Yüzme havuzları, kapalı spor tesisleri, spor liseleri, spor kompleksleri gibi yatırımlarımız var. Bunların yanı sıra Tekirdağ'ın birçok noktasında halı sahalar yapıyoruz. Görev süremizi son ana kadar dolu dolu, hizmetle geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Ergene ilçemiz, 4 belde belediyesinin bir araya gelmesiyle kurulan yeni bir ilçe. Bu birbirinden dağınık mahalleleri hizmetleriyle bütünleştirerek Ergenelilik bilinci oluşturan Belediye Başkanımız Rasim Yüksel'i ve onu göreve getiren sevgili Ergenelileri kutluyorum. Görev süremizin bitmesine 444 gün var. Bu 444 gün boyunca söz verdiğimiz bütün hizmetleri yerine getireceğiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin 115 projesi içerisinde 1 katrilyon 300 milyonluk yatırım var. Bunlardan devam edenleri ve kısa süre içerisinde tamamlanacak olanları var. Siz düşünün nasıl bir Tekirdağ devraldığımızı. 30 Mart 2019'a kadar bu hizmeti sürdüreceğiz. Bırakıp gitmek yok. Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Çünkü bizim ana felsefemiz, dürüstlük ve çok çalışmaktır. Sosyal belediyecilik bunu gerektirir" ifadelerini kullandı.

"Belediyelerimiz çok önemli yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sundu"

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Bugün burada birbirinden güzel iki tesisi açıyoruz. Biri rahmetli Naim Süleymanoğlu'nun adını verdiğimiz Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri. Diğeri de Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu. Naim Süleymanoğlu, Türk bayrağını dünyanın tüm gönderlerine çektiren ve bizim de hemşerimiz olan çok değerli bir sporcuydu. Bu nedenle ismini bu spor salonuna verilmesini büyük bir şükranla karşılıyorum. Burada bulunan eşi ve kızlarına da saygılarımı arz ediyorum. Bu spor salonunda Ulu Önderimiz Atatürk'ün de söylediği gibi sağlam vücutlu, sağlam düşünen, ufku olan vicdanlı, dünyanın ihtiyaç duyduğu gençler yetişecek. Belediye başkanlarımız, sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak çok önemli yatırımlar gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sundu."

Açılış konuşmalarının ardından olimpiyat ve dünya şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun ailesine ve başarılı sporculara protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi. Daha sonra Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri'nin açılışı büyük coşku eşliğinde gerçekleştirildi.

Velimeşe Mahallesi'nde düzenlenen Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu ve Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri'nin açılışına, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi tepe, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Şeref Çetin, Neşat Erdoğan, olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Naim Süleymanoğlu\'nun Adı Ergene\'de Yaşatılacak
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Naim Süleymanoğlu'nun Adı Ergene'de Yaşatılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tunceli'de Dilendirilen veya Çalıştırılan Çocuk Bulunmuyor
    18 Mar Tunceli'de Dilendirilen veya Çalıştırılan Çocuk Bulunmuyor

    Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan saha çalışmaları sonucunda, dilendirilen ya da çalıştırılan çocuk bulunmadığı belirtildi. İl genelinde çocuk işçi çalıştırılabilecek sektörler düzenli olarak denetlenirken, emniyet müdürlüğü, İş-Kur ve Göç İdaresi ile koordinasyon sağlanıyor. Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfettin Özdemir, 16 yaş altı çocukların çalıştırılmasına kesinlikle izin verilmediğini ve ilde çocukların dilenmediğini ya da dilendirilmediğini belirtti.

  • Güneydoğu Anadolu Bölgesi Hububat Sektörü İhracatını Artırdı
    18 Mar Güneydoğu Anadolu Bölgesi Hububat Sektörü İhracatını Artırdı

    Güneydoğu Anadolu bölgesindeki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri sektörü, yılın ilk 2 ayında ihracatını yüzde 19,5 artırarak 560 milyon dolara taşıdı. Irak, Cibuti, Libya, Gana ve Togo gibi Afrika ülkeleri en büyük ihracat pazarları arasında yer aldı.

  • Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı
    18 Mar Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

    Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Ayyıldız, mesajında, 109 yıl önce Çanakkale'de yedi düvele karşı verilen var oluş mücadelesinde elde edilen zaferin ardından 'Çanakkale Geçilmez' sözünü tarihe altın harflerle yazdıran aziz şehitleri ve gazileri bir kez daha minnetle yad ettiğini belirtti.

  • Kayseri'de 12 kişi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı
    18 Mar Kayseri'de 12 kişi uyuşturucu ticareti suçundan tutuklandı

    Kayseri'de polis ekipleri tarafından geçtiğimiz 1 hafta içerisinde uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan çalışmalarda 12 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve 29 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı. Kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına karşı mücadele devam edeceği bildirildi.

  • Van'da Polis Operasyonunda Gümrük Kaçağı Malzemeler Ele Geçirildi
    18 Mar Van'da Polis Operasyonunda Gümrük Kaçağı Malzemeler Ele Geçirildi

    Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, gümrük kaçağı malzemeler ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler arasında sigara, elektronik sigara, puro, külçe altın, tarihi eser niteliğinde olan heykel ve taş objeler bulunuyor.

  • Van'da 17 kişi tutuklandı
    18 Mar Van'da 17 kişi tutuklandı

    Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda değişik suçlardan aranması bulunan 17 kişinin tutuklandığı belirtildi. Ayrıca, yapılan operasyonlarda ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca, bıçak, kaçak sigara ve kaçak tüp ele geçirildiği ifade edildi.

  • Van'da polis ekipleri tarafından 3 organizatör tutuklandı
    18 Mar Van'da polis ekipleri tarafından 3 organizatör tutuklandı

    Van Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, göçmen kaçakçılığı ve insan ticareti yapan şahısların deşifre edilmesi ve düzensiz göçmenlerin yakalanması amacıyla yapılan operasyonlarda 11 organizatör hakkında adli işlem yapıldı ve 3 organizatör tutuklandı.

  • Van'da 36 Kilogram Eroin Ele Geçirildi
    18 Mar Van'da 36 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

    Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 36 kilo 500 gram eroin, 60,10 gram metamfetamin ve 6,28 gram esrar ele geçirildi. 12 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

  • Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına 11. kez seçildi
    18 Mar Devlet Bahçeli, MHP Genel Başkanlığına 11. kez seçildi

    Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda Devlet Bahçeli, 11'inci kez partisinin genel başkanlığına seçildi. Bahçeli, 27 yıldır MHP'nin başında bulunmaktadır.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • Anka Haber Ajansı 18 Mart Pazartesi Gündemi
    18 Mar Anka Haber Ajansı 18 Mart Pazartesi Gündemi

    ANKA HABER AJANSI 18 MART PAZARTESİ GÜNDEMİ

  • AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, Projelerini Tanıttı
    18 Mar AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, Projelerini Tanıttı

    AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir, Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nde düzenlenen proje tanıtım toplantısında bölgenin ihtiyaçlarına ve acil çözüm bekleyen sorunlara eğileceklerini belirtti. Büyüközdemir, Safranbolu'ya dair projelerini hayata geçirmek istediğini ve hizmet etmeyi umut ettiğini ifade etti.


Advertisement