Naim Süleymanoğlu'nun Cenazesine İlk Antrenörü Enver Türkileri de katıldı - Son Dakika
Spor

Naim Süleymanoğlu'nun Cenazesine İlk Antrenörü Enver Türkileri de katıldı

Naim Süleymanoğlu'na Fatih Camii'nde cenaze töreni yapıldı. Törene katılan Süleymanoğlu'nun ilk antrenörü Enver Türkileri'nin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

19.11.2017 17:32  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

28 Eylül'den bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sporunun efsane ismi Naim Süleymanoğlu (50) için bugün Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle namazını müteakip düzenlenecek tören öncesi Süleymanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu camiye getirildi. Törene Başbakan Binali Yıldırım'ın yanı sıra eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

İLK ANTRÖNÖRÜ ENVER TÜRKİLERİ DE KATILDI

Eski milli halter Naim Süleymanoğlu'nun cenazesine önemli isimlerin yanısıra özel isimlerde katıldı. Naim Süleymanoğlu'nun ilk antranörü Enver Türkileri de "Cep herkülü"nü yalnız bırakmadı.

Naim Süleymanoğlu'nun Cenazesine İlk Antrenörü Enver Türkileri de katıldı
LEONİDİS DE GELDİ, TABUTUNA ÖPEREK VEDA ETTİ

Cenaze törenine çok özel bir isim de katıldı. Naim Süleymanoğlu'nun aktif sporculuğunda en büyük rakibi olan Yunan Halterci Valerios Leonidis de oradaydı. Leonidis, Naim Süleymanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu öperek saygısını gösterdi. Leonidis'e Dünya Şampiyonu Milli halterciler Sunay Bulut ve Halil Mutlu eşlik etti.

Naim Süleymanoğlu'nun Cenazesine İlk Antrenörü Enver Türkileri de katıldı
DOKTORU DA CENAZEDEYDİ

Cenaze törenine katılan isimler arasında Naim Süleymanoğlu'na Karaciğer Naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Kamil Yalçın Polat da vardı. Polat Naim cenaze namazında ön sıralarda saf tuttu.

BAKAN OSMAN BAK: O BİR EFSANEYDİ

Naim Süleymanoğlu'nun cenaze törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "O bir efsaneydi. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ise, "Spor dünyası için çok değerli bir insandı. Hepimizin başı sağolsun. Ailesine sabırlar diliyoruz. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Naim Süleymanoğlu'nun Cenazesine İlk Antrenörü Enver Türkileri de katıldı
"MANEVİ ABİSİYİM"

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal Naim Süleymanoğlu'nun babasının manevi oğlu olduğunu hatırlatarak, "Ben de onun manevi ağabeyi oluyorum. İlk günlerini hatırlıyorum. Pırıl pırıl bir insandı. Hiçbir zaman kimseyi üzmedi. Dünyada hala onun kırdığı rekor kırılamadı. Kimsenin de kırabileceğini sanmıyorum" dedi.

Naim Süleymanoğlu\'nun Cenazesine İlk Antrenörü Enver Türkileri de katıldı

Son Dakika Spor Naim Süleymanoğlu'nun Cenazesine İlk Antrenörü Enver Türkileri de katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • AB.C: naim süleymanoğlu dünyanın gelmiş geçmiş rekortmenlerinden biri,dünya ya türkiye cumhuriyetini en iyi şekilde tanıtmış olup gerekeni yapmıştır sana minnetarrız sayın NAİM SÜLEYMANOĞLU hakkını helal et..Alah c.c seni peygamber efendimizin cennette koşusu nasip etsin allah rahmet eylesin..Ebediyette buluşmak üzere şimdilik hoşçakal... 0 0 Yanıtla
  • v.yenilmez: kıymeti bilinmedi diyen arkadaslar. ankara da pursaklar ilçesi sadece naim in yakınları için oluşturuldu . biliyormuydunuz. Allah rahmet eylesin 0 0 Yanıtla
  • Füsun Dirican: Allah’ın rahmeti üstüne olsun 0 0 Yanıtla
  • TÜMER KÖKSAL: ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN.?? 0 0 Yanıtla

Advertisement