Naim Süleymanoğlu'nun Hayatını Anlatan "Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu"Nun Vizyon Tarihi Açıklandı - Son Dakika
Teknoloji

Naim Süleymanoğlu'nun Hayatını Anlatan "Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu"Nun Vizyon Tarihi Açıklandı

Naim Süleymanoğlu\'nun Hayatını Anlatan "Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu"Nun Vizyon Tarihi Açıklandı

Türkiye'de ve dünya çapında adını spor tarihinin üst sıralarına yazdırmayı başarmış olan sporcu Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatacak olan filmin yapımcılığını Mustafa Uslu üstleniyor.

05.04.2019 23:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan ve dünya çapında da bayrağımızı gururla taşıyan Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatacak olan "Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu" 25 Ekim'de beyaz perdede olacak.

18 Kasım 2017'de aramızda ayrılan Naim Süleymanoğlu, halter sporuna 1977'de başladı. İlk başarısını 15 yaşında elde eden Süleymanoğlu, 1992'de Uluslararası Halter Basın Komisyonu tarafından "Dünyanın En İyi Sporcusu" ödülüne layık görüldü.

Naim Süleymanoğlu'nun Hayatını Anlatan

Başarılı sporcunun hayatını konu alan filmin senaryosunu Barış Pirhasan yazdı ve bugün de filmin ilk tanıtım filmi yayınlandı. 25 Ekim'de vizyona girecek olan filmde Naim Süleymanoğlu'nu Hayat Van Eck canlandıracak. Filmin yapımcılığını ise Ayla, Müslüm ve Çiçero'nun yapımcısı olan Mustafa Uslu üstleniyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Naim Süleymanoğlu'nun Hayatını Anlatan 'Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'Nun Vizyon Tarihi Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement