Nainggolan, Galatasaray'ın teklifini reddetti - Son Dakika
Spor

Nainggolan, Galatasaray'ın teklifini reddetti

Şampiyonlar Ligi için güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Inter'e dünyaca ünlü yıldız için teklif yaptı. Ancak Nainggolan, bu teklifi reddetti.

09.07.2019 11:49  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sky Sports'ta yer alan habere göre, Galatasaray'ın oyuncuya yaptığı satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi yaptı. Nainggolan ise Galatasaray'ı geri çevirdi.

Deneyimli futbolcu, yeni Teknik Direktör Antonio Conte'nin planları arasında yer almazken bu durum oyuncu cephesine iletildi. Çin'den teklifler alan Nainggolan, bu teklifleri değerlendirmeye aldı.

31 yaşındaki yıldız futbolcu Çin ekiplerinden Dalian Yifang ve Shanghai Shenhua'dan teklif alırken futbolcunun bu iki tekliften birini kabul etmesi bekleniyor.

Nainggolan, yalnızca bir yıl önce Roma'dan Inter'e 38 milyon euroya transfer oldu. Belçikalı futbolcu Inter'de geçirdiği bir sezonda 35 maça çıktı ve 7 gol atıp 3 asist yaptı.

Nainggolan, Galatasaray\'ın teklifini reddetti

Son Dakika Spor Nainggolan, Galatasaray'ın teklifini reddetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Cincon: İtalya'da bir aslan var hahahahahahahahhha :)))))) 4 3 Yanıtla Hemşinli: HOOOHOHOHOHOHOOOO GÜZEL YAZDIN .. 2 2
  • Hemşinli: Gaasrayı reddetmeyen mi kaldı ? 3 3 Yanıtla
  • Niangolan: Ben sizin orada birtek fb de oynamak diğer takımları tanımamak. 4 0 Yanıtla
  • Danimarka : Ancak bir işe yaramıyan Emre mor alırsınız...Emre mor Dortmund,celta vigo başına bela oldu adamların bir sürü zararı oldu hele Dortmund... 1 2 Yanıtla
  • Karadeniz: Gs baskani: istedigimiz oyuncuyu aliriz biz.. al hadi alamassan istifa et!! Rezilsaray haha 0 0 Yanıtla

Advertisement