Nani İçin Son Karar Şenol Güneş'in! - Son Dakika
Spor

Nani İçin Son Karar Şenol Güneş'in!

Nani İçin Son Karar Şenol Güneş\'in!

Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşanıyor.

12.03.2017 08:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşanıyor... Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den İspanya La Liga ekibi Valencia'ya transfer olan Luis Nani, gelecek sezon için Siyah-Beyazlı takıma önerildi.



İspanyol takımında mutsuz olan ve beklenen patlamayı bir türlü gerçekleştiremeyen Nani'nin de Beşiktaş forması giymeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Portekizli futbolcu bu sezon Valencia formasıyla 19 maaçta 3 gol atarken 7 de asist yaptı.



Valencia, İspanya La Liga'da 26 haftada topladığı 29 puanla 13. sırada yer alıyor. Beşiktaş Yönetimi'nin Nani konusunu masaya yatırdığı ve yapılan karşılıklı görüşmelerin ardından yıldız oyuncu için olumlu görüş bildirildiği ortaya çıktı. Ancak Nani için Şenol Güneş'le de bir görüşme yapılması bekleniyor.



[haber=30545]



NANİ GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLİYOR



Beşiktaş 2 sezon önce de Nani'nin transferi için girişimlerde bulunmuş ancak bu oyuncuyu renklerine bağlamayı başaramamıştı. Sezon sonunda Mario Gomez'e teklif götüreceği söylenen Siyah-Beyazlı yönetimin Nani'yi de alternatif isimler arasına almasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'de de 1 sezon forma giyen Nani ardından Valencia'ya transfer olmuştu. Nani'nin Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı ve gelişmeleri yakından izlediği belirlendi..



[haber=30553]



Kaynak: Takvim




Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Nani İçin Son Karar Şenol Güneş'in! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement