Napoli, Jorginho'nun Peşinde - Son Dakika
Spor

Napoli, Jorginho'nun Peşinde

Napoli, Jorginho\'nun Peşinde

Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Napoli, Verona'nın yıldız oyuncusu Jorginho'yu transfer etmek için harekete geçti.

15.01.2014 01:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi'nde ortaya koyduğu üst düzey performansa rağmen elenen Napoli'de Serie A şampiyonluğu için kadro güçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Radio Kiss Kiss'e konuşan İspanyol Çalıştırıcı Rafael Benitez, "Jorginho'yu uzun bir süredir takip ediyoruz. Sportif direktörümüz Riccardo Bigon'a bu transfer konusunda güvenim tam. Birlikte iyi çalışıyoruz ve her istediğimiz işi bitirebiliyor. Yaz döneminde transfer piyasasında iyi işler başardık. Tabii ki önceliğimiz İtalyan oyuncuları kadromuza katmak ve adaptasyon sıkıntısını en aza indirmek. Ama en iyi İtalyan oyuncuları da Napoli'ye transfer etmek kolay değil." ifadelerini kullandı.

İtalya Kupası'nda Atalanta ile yapacakları maç hakkında da konuşan Benitez, "Bu maçı cepte görerek bir hata yapmamalıyız. Dikkatli oynamalıyız, ama bu maçı kazanacak güce sahibiz." diye konuştu.

"HAMSIK İYİLEŞTİ"

Hamsik'in son durumunu da masaya yatıran İspanyol teknik adam, "Hamsik tamamen iyileşti ve bu maçta oynayacak. Söz konusu olan tek şey ilk 11'de mi başlayacak yoksa oyuna sonradan mı dahil olacak o kadar. Aynı zamanda şu ana kadar forma şansı bulamamış oyunculara da bir fırsat vereceğim." dedi.

Napoli, Şampiyonlar Ligi'nde grubunda Arsenal ve Dortmund ile birlikte 12 puan toplamış, ancak üçlü averajdan dolayı gruptan çıkamamıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Napoli, Jorginho'nun Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement