Narkotik Eğitim Tırı Konya'da hizmete başladı - Son Dakika
Güncel

Narkotik Eğitim Tırı Konya'da hizmete başladı

Narkotik Eğitim Tırı Konya'da hizmete başladı İçişleri Bakanlığının öncülüğünde "En iyi narkotik polisi anne" sloganıyla düzenlenen proje kapsamında Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Narkotik Eğitim Tırı' eğitim vermeye başladı.

31.12.2020 17:04  Güncelleme: 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Narkotik Eğitim Tırı Konya'da hizmete başladı

KONYA - İçişleri Bakanlığının öncülüğünde "En iyi narkotik polisi anne" sloganıyla düzenlenen proje kapsamında Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan 'Narkotik Eğitim Tırı' eğitim vermeye başladı.

İçişleri Bakanlığının öncülüğünde 'En iyi narkotik polisi anne' sloganıyla düzenlenen proje kapsamında, Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "Narkotik Eğitim Tırı" hazırlandı. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törende "Narkotik Eğitim Tırı" hizmet vermeye başladı. Narkotik Eğitim Tırı, il ve ilçe merkezlerini gezerek, öğrencileri ve vatandaşları uyuşturucunun zararları ve uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirecek.

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, törende yaptığı konuşmada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından başlatılan 'En iyi narkotik polisi anne' projesi kapsamında hazırlanan eğitim tırı ile uyuşturucu ile mücadelede mesafe kat edeceklerini söyledi. Emniyete kazandırılan eğitim tırı ile vatandaşların yerinde bilgilendirme ile polise olan desteğini artırmak istediklerini belirterek, "Narkoterör olarak ifade ettiğimiz uyuşturucu madde bağımlılığının nitelikleri ve etkilerinin anlatıldığı Narkotik Eğitim Tırı ile amacımızın sizlerin bilgilerini artırmak ve bu konuda alınacak tedbirleri tekrardan göstermektir. Bugün itibariyle faaliyete geçirdiğimiz eğitim tırımız il merkezi ve ilçelerimize ziyaretlerde bulunarak, öğrencileri ve velilerimizi bilgilendirecek. Narkotik Eğitim Tırını teşkilata kazandırmış olmanın gururu ile Narkoterör üzerinde eğitici rol alarak vatandaşlarımızı eğitecek olmanın sevincini yaşamaktayız" dedi.

Konuşmanın ardından törene katılan Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve beraberindekiler Narkotik Eğitim Tırı'nı gezerek inceledi.

Narkotik Eğitim Tırı Konya\'da hizmete başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Narkotik Eğitim Tırı Konya'da hizmete başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement