Narman Meslek Yüksek Okulunda Müzikli Tanışma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Narman Meslek Yüksek Okulunda Müzikli Tanışma Programı Düzenlendi

Narman Meslek Yüksek Okulunda Müzikli Tanışma Programı Düzenlendi

Erzurum'un Narman Meslek Yüksek Okulu'nda Öğretim Görevlileri Tarafından Öğrencilere Yönelik Okul Yemekhanesinde Müzikli Tanışma Programı Düzenlendi.

13.12.2007 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum’un Narman Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlileri tarafından öğrencilere yönelik okul yemekhanesinde müzikli tanışma programı düzenlendi.

Düzenlenen programa Kaymakam Ümit Cavuldak Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen Yüksek Okul Müdürü Bahattin Düzgün, öğretim görevlileri Oltu Meslek Yüksek Okulu’ndan Öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Okul Müdürü Prof. Dr. Bahattin Düzgün bir konuşma yaptı. Düzgün;böyle bir programın düzenlenmesinde aslında geç kaldıklarını belirterek, “Önemli olanın diploma almak değil, diploma alırken edindiğiniz bilgilerdir. Onun için bundan sonra da çok çalışmanız ve bir şeyler öğrenmeniz önemlidir. “dedi

Kaymakam Ümit Cavuldak ve Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen de birer konuşma yaparak öğrencilere başarılar dilediler.

Daha sonra öğrenciler arkadaşları tarafından söylenen şarkı ve türkülerle halay çekip eğlendiler. Okul Müdürü Prof. Dr. Bahattin Düzgün, Kaymakam Ümit Cavuldak ve Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen de öğrencilerin davetini kırmayıp birlikte halay çektiler. Okulun sevilen öğretim görevlisi Murat Cengiz ve eşinin oynadığı Kafkas yöresi halk oyununu da öğrenciler hocalarını ayakta alkışladılar. Öğrencilerin daveti üzerine Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen de bağlama çalarak Narmanlı Halk ozanı Aşık Sümmani’den bir türkü okudu.

(PD-İRT-Y)

13.12.2007 15:19 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narman Meslek Yüksek Okulunda Müzikli Tanışma Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement