Narsisizm Liderlik De Getirebilir Yıkım da! - Son Dakika
Güncel

Narsisizm Liderlik De Getirebilir Yıkım da!

Narsisizm Liderlik De Getirebilir Yıkım da!

İnsan Kaynakları Zirvesi'nde bu yıl narsisizm alanında dünyaca ünlü bir otorite olan Keith Campbell konuşmacı olarak yer alacak

06.02.2012 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MCT Danışmanlık tarafından geleneksel olarak düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi'nde bu yıl narsisizm alanında dünyaca ünlü bir otorite olan Keith Campbell konuşmacı olarak yer alacak. Yazarları arasında yer aldığı Asrın Vebası: Narsisizm İlleti isimli kitabıyla tanınan Campbell, insan kaynakları profesyonellerine narsisizmin liderlik üzerindeki etkilerini anlatacak.

Organizasyonel gelişim alanında Türkiye'nin lider danışmanlık şirketi olan MCT Danışmanlık'ın geleneksel olarak düzenlediği İnsan Kaynakları Zirvesi'nin bu yılki teması "Dönüşüm Zamanı! Yenilenmeye ve Büyümeye Hazır Mısınız?" olarak belirlendi. Dünyanın endüstri devriminden beri görmediği bir çalkalanmanın içerisinde olduğunu vurgulayan bu tema, yeni dönemde geleneksel yöntemlerin karşılamakta yetersiz kaldığı yeni kuşak çalışanların ihtiyaçlarını konu alıyor ve şirketlerin çağın dinamiklerini yakalayabilmeleri için her seviyede liderliği oluşturmak ve yaşatmak zorunda olduklarının altını çiziyor. Bu yeni dönem, insan kaynakları dünyasını yeni zorluklarla tanıştırırken, birbirinden değerli fırsatları da göz önüne seriyor. İnsan Kaynakları Zirvesi 2012'de bu zorluklar ve fırsatlar, konunun uzmanları tarafından masaya yatırılıyor.

Zirvenin konuşmacıları arasında Georgia Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Keith Campbell da yer alıyor. Öğretim üyesi, psikolog ve yazar olmanın yanında narsistik davranış, kendine hakim olma, kendine güven ve yetkinlik konularında birinci sınıf bir uzman olan Keith Campbell çığırlar açan THE NARCISSISM EPIDEMIC (Asrın Vebası: Narsisizm İlleti) kitabının iki yazarından biri. Çalışmalarında "Narsisizm genç insanlar için ne anlama geliyor", "gelecek ne getirecek", "bu değişimde gelişen medyanın rolü ne" gibi sorulara yoğunlaşan Campbell, İnsan Kaynakları Zirvesi'nde narsisizmin yakın ilişkiler üzerinde olumsuz anlamdaki etkilerini, nasıl işlediğini, ilişkilerde acıya nasıl yol açtığını, narsisizmle nasıl ilgilenilmesi gerektiğini ve narsisizmin insanları liderliğe taşıdığı kadar yıkıma götüren yönlerini de katılımcılarla paylaşacak. The New York Times, USA Today, Newsweek ve The Washington Post gibi yayınlarda yazılar yazan Keith Campbell'ın zirvede yapacağı konuşma merakla bekleniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Narsisizm Liderlik De Getirebilir Yıkım da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement