Nart Management Forum Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Nart Management Forum Başladı

Nart Management Forum Başladı

Türkiye'de sigorta brokerlığının öncü kurumlarından NART'ın düzenlediği 9.NART Risk Management Forum İstanbul'da başladı.

03.09.2012 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de sigorta brokerlığının öncü kurumlarından NART'ın düzenlediği 9. NART Risk Management Forum İstanbul'da başladı.

NART Sigorta ve Reasürans Brokerlığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Levent Nart, Taşıt Araçları ve Yan Sanayicileri Derneği (TAYSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Dudaroğlu, Renault Mais Türkiye Genel Müdürü İbrahim Aybar, Allianz Global Corporate & Specialty Risk Danışmanlık Almanya & Orta Avrupa Başkanı Dr. Thomas Meschede, Otomotiv Sanayi Derneği (OSD) Genel Sekreteri Prof Dr. Ercan Tezer'in de içinde bulunduğu konuşmacılar, otomotiv sektöründe risk yönetimini ele alıyor.

Risk Yönetimi ve Sigorta sektöründe yapılan en önemli uluslararası organizasyonlardan biri haline gelen NART Risk Management Forum, sektörün nabzını tutan konu başlıkları ve konuşmacılarla bilgi üreterek, paylaşarak farklı görüşleri buluşturuyor. Forum saat 20: 00'ye kadar The Ritz Carlton Oteli/ Balo salonunda devam edecek. - İstanbul/ Merkez

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi Nart Management Forum Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement