NATO Zirvesi – NATO Genel Sektreteri Liderleri Karşıladı - Son Dakika
Ekonomi

NATO Zirvesi – NATO Genel Sektreteri Liderleri Karşıladı

– NATO Genel Sektreteri Jens Stoltenberg, NATO üyesi 29 ülkenin liderlerini Brüksel'de gerçekleşen NATO Zirvesi'nde tek tek karşıladı.

11.07.2018 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– NATO Genel Sektreteri Jens Stoltenberg, NATO üyesi 29 ülkenin liderlerini Brüksel'de gerçekleşen NATO Zirvesi'nde tek tek karşıladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donal Trump, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Birleşik Krallık Başbakanı Theresa May, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve diğer NATO ülkesi liderleri Jens Stoltenberg ile tokalaşıp basına birlikte poz verdi.

Karşılama töreninin ardından Jens Stoltenberg, NATO'nun Brüksel'deki genel merkezinde liderlere NATO'nun tarihiyle ilgili küçük bir sergiyi gezdirdi. Sonrasında liderler birlikte fotoğraf çekildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Ekonomi NATO Zirvesi – NATO Genel Sektreteri Liderleri Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı
    20:29 Enerji Bakanı Bayraktar, yeni doğal gaz rezervi umuduyla kuyu kazmaya başladıklarını açıkladı

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak programı kapsamında yaptığı ziyaretlerde, doğal gaz arama çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bayraktar, Sakarya gaz sahasında günlük gaz üretimini artırmak için yeni bir kuyu kazmaya başladıklarını ve birkaç hafta içinde yeni bir keşif ve ilave bir rezerv beklentilerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını azaltmak adına yenilenebilir enerji yatırımlarının önemine vurgu yaptı.


Advertisement