Naz Elmas, Kıskançlıklarıyla İlişkisini Bitirdi - Son Dakika
Magazin

Naz Elmas, Kıskançlıklarıyla İlişkisini Bitirdi

Oyuncu Naz Elmas'ın ciddi ilişki yaşadığı Hakan Yıldız'dan gittiği her mekanda kendisiyle fotoğraf paylaşmasını istemesiyle ilişkilerinde kriz çıktı ve Yıldız ilişkisini bitirdi.

13.07.2016 12:10  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Naz Elmas, aşk hayatında dikiş tutturamıyor. Emre Kıramer'le 2015'te yaptığı evliliği sadece 6 ay süren güzel oyuncu, boşandıktan sonra uzun süre kalbini aşka kapadı. Naz Elmas, aradığı mutluluğu ise bu yılın başında Hakan Yıldız'da buldu. Güzel oyuncu, yurt dışı ile Türkiye'de kozmetik ve moda alanında başarılı işlere imza atan Yıldız'la kısa sürede evlilik hayalleri kurmaya başladı. Ancak Naz Elmas, kendi mutluluğunu kendi bozdu.

HER YOLU DENİYOR

Son dönemde sevgilisine karşı agresif tavırlar sergilemeye başlayan Elmas, Hakan Yıldız'ın uyarılarını dinlemedi. Güzel oyuncu, aşırı kıskanç tavırlarıyla genç iş adamını bıktırdı. Hakan Yıldız, gittiği her mekandan kendisiyle fotoğraf paylaşmasını isteyen Naz Elmas'la ilişkisini bitirdi. Güzel oyuncu, sevgilisiyle barışmak için şimdilerde her yolu denese de Hakan Yıldız'ın çevresine "Barışmamız mümkün değil" dediği öğrenildi.

TAKİBİNE TAKİP YOK

Elmas, instagram'dan halen eski aşkını takip etse de Hakan Yıldız, güzel oyuncuyu çoktan sildi.

Son Dakika Magazin Naz Elmas, Kıskançlıklarıyla İlişkisini Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • nurgül: naz hanım evlilikler güven üzerine kurulur önce kendine güven aşıla 4 1 Yanıtla
  • şerafettin: arama motoruna gereksiz yazınca bu haber çıkıyo. 2 0 Yanıtla

Advertisement