Nazan Öncel, Nasıl Kilo Verdiğini Tek Tek Anlattı - Son Dakika
Magazin

Nazan Öncel, Nasıl Kilo Verdiğini Tek Tek Anlattı

61 yaşındaki şarkıcı Nazan Öncel, 15 kilo vererek adeta iğne ipliğe döndü. Kilolarından kurtulan Öncel, 15 kiloyu nasıl verdiğini katıldığı radyo programında anlattı.

02.03.2017 14:05  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sesiyle herkesi büyüleyen şarkıcı Nazan Öncel, yeni klip şarkısı "Madalyon" ile Yasemin Şefik'in Best Fm'deki programına canlı yayında telefonla katılıp samimi açıklamalarda bulundu. Tam 15 kilo veren Öncel, çıkan haberlerin ardından, nasıl kilo verdiğini anlattı.

NAZAN ÖNCEL NASIL 15 KİLO VERDİ?

Son zamanlarda Nazan Öncel'in 15 kilo verdiği üzerine çıkan haberleri değerlendiren Öncel, "Evet 15 kilo verdim. Sırrım çok basit. Günlük yemek sayımı düşürdüm. Karabuğday ve kinoa ana besinim oldu. Ara öğünleri hayatımdan çıkardım. Artık tıkanmadan nefes alabiliyorum. Sahnede dans ederek şarkı söyleyebiliyorum. Düşünün uzaya bile astronotlar bu iki besini götürmüş. Biz biraz geç keşfettik." dedi.


NAZAN ÖNCEL, NUKHET DURU İLE YAŞADIĞI KOMİK ANIYI DA ANLATTI

Nazan Öncel'in "Madolyon" adlı şarkısına yüksek teknoloji ile klibi çekildi. Müzik dünyasına yeni bir soluk getiren Nazan Öncel, "90'lı yıllardan bugüne şarkılarıma çektirdiğim her klip farklı ve aykırıydı. Hatta bir gün Nukhet Duru aradı şuşuucuğum bu klibi hangi memleket için çektin dedi..."kahkahalar için anısını anlattı.

ÖNCEL, YASEMİN ŞEFİK'E DE ÖVGÜLERİNİ SIRALADI

Yaptığı şarkılar ile söylemlerini dile getiren Nazan Öncel "Ben sadece şarkı yazmıyorum aynı zamanda yaşadığımı, gördüğümü anlatıyorum" dedi. Canlı yayında Yasemin Şefik'in stand-up gösterisini de tebrik eden Öncel; "Stand-up gösterilerini duyuyorum. Bir kadın olarak stand-up yapman harika, bunu başaran kadınlarımızın olması beni mutlu ediyor. Seni çok tebrik ediyorum" dedi.

Nazan Öncel, Nasıl Kilo Verdiğini Tek Tek Anlattı

Son Dakika Magazin Nazan Öncel, Nasıl Kilo Verdiğini Tek Tek Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement