Nazilli 5. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli 5. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali Başlıyor

Nazilli 5. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali Başlıyor

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 5.’inci Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali 21 Şubat 2014 Cuma günü yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak.

20.02.2014 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen 5.'inci Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali 21 Şubat 2014 Cuma günü yapılacak olan açılış töreni ile başlayacak.

2 Mart 2014 Pazar günü son bulacak Festival boyunca ünlü gazeteci, şair, yazar ve edebiyatçılar 10 gün boyunca sevenleri ile buluşurken, ilçede çeşitli sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

Mahalli idarelerin en başta gelen görevlerinden biri olan sosyal belediyecilik görevini yerine getirmenin haklı gururunu yaşayarak bu yıl 5.'si düzenlenen Kültür Sanat ve Edebiyat Festival programında 26 ünlü gazeteci, sanatçı, yazar, şair ve edebiyatçıyı konuk edecek olan Nazilli Belediyesi ayrıca yerel yazar ve şairlerinde halkla buluşmasını sağlayacak. 21 Mart Cuma günü saat 13.30 da Yazar-Eski Devlet Bakanı Dr. Yüksel Yalova'nın katılımıyla Sümer Rekreasyon Alanı Sümer Parkta açılış töreni yapılmasının ardından yine aynı gün saat 14.30'da Nazilli Belediyesi önünde Festival Açılış programı yapılacak.

Bu yıl 5.'incisi düzenlenen Kültür Sanat ve Edebiyat Festivaline Dr. Yüksel Yalova, Kenan Işık, Cemal Safi, Ahmet Turgut, Senai Demirci, Arslan Bulut, Banu Avar, Sinan Meydan, Nihat Ali Özcan, Hayati İnanç, Melih Arat, Serdar Tuncer, Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı, Agah Oktay Güner, Prof. Dr. Rıfat Okudan, Aşkım Kapışmak, Vehbi Vakkasoğlu, Prof. Dr. Ahmet Şimşirligil, Ataol Behramoğlu, Haluk Çetin, Esfender Korkmaz, Bülent Gardiyanoğlu, Osman Şahin, Atilla Dorsay, Kahraman Tazeoğlu ve Ziya Baran katılacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli 5. Kültür Sanat ve Edebiyat Festivali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement