Nazilli Adliyesi'nde Aşure Hayrı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Adliyesi'nde Aşure Hayrı

Nazilli Adliyesi\'nde Aşure Hayrı

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakim, savcı, avukat ve adliye personeline Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtıldı.
Nazilli Adliyesi önünde Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya'nın öncülüğünde düzenlenen etkinliğe Nazilli Kaymakamı...

21.11.2013 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakim, savcı, avukat ve adliye personeline Muharrem ayı nedeniyle aşure dağıtıldı.

Nazilli Adliyesi önünde Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya'nın öncülüğünde düzenlenen etkinliğe Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Baki Deniz, siyasi parti temsilcileri, daire ve kurum amirleri ile Nazilli Adliyesi'nde görevli hakim, savcı, avukat ve adliye personeli katıldı.

Yaklaşık bin kişiye aşure ikramının yapıldığı etkinliğin geleneksel hale gelmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başsavcı Doğan Kaya: "Geçtiğimiz yıllarda başlattığımız ve geleneksel hale getirdiğimiz aşure hayrımız inşallah önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Katkılarından dolayı Hakimlerimize, Cumhuriyet Savcılarımıza ve tüm Adliye personelinize teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Adliyesi'nde Aşure Hayrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement