Nazilli Belediyespor 2 Oyuncunu Gönderdi - Son Dakika
Spor

Nazilli Belediyespor 2 Oyuncunu Gönderdi

Nazilli Belediyespor 2 Oyuncunu Gönderdi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Özgen Türker, "Kulübümüz Oyuncuları Hüseyin Cankut Atasoy ve Murat Tosun'a ilk yarı sonuna kadar izin verilmiş olup kendilerine kulüp bulmaları konusunda bilgi verilmiştir.

30.11.2016 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor Basın Sözcüsü Özgen Türker, "Kulübümüz Oyuncuları Hüseyin Cankut Atasoy ve Murat Tosun'a ilk yarı sonuna kadar izin verilmiş olup kendilerine kulüp bulmaları konusunda bilgi verilmiştir." dedi.

Yazılı bir açıklama ile kulübün aldığı kararı duyuran Türker, oyunculardan kaptan Murat Tosun ve Hüseyin Cankut Atasoy'la yollarını ayırma kararı aldıklarını belirtti.

Türker'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda kulübümüz oyuncuları Hüseyin Cankut Atasoy ve Murat Tosun'a ilk yarı sonuna kadar izin verilmiş olup kendilerine kulüp bulmaları konusunda bilgi verilmiştir.

Oyuncularımıza bugüne kadar vermiş oldukları hizmet ve emeklerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol yaşamlarında başarılar dileriz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Nazilli Belediyespor 2 Oyuncunu Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement