Nazilli Belediyespor'da Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyespor'da Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yaptı

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'da yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri yaptıkları ilk toplantının ardından görev bölümü yaptı.

17.06.2014 16:26  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'da yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri yaptıkları ilk toplantının ardından görev bölümü yaptı.

Toplantı sonrası Hilmi Volaka üçüncü kez başkan olurken, başkan vekilliğine Ziya Aksüt ve Nevzat İzgü getirildi. Siyah-beyazlılarda as başkanlıkları Yaşar Gözdaş, Murat Kaplan, Zafer Kun, Özay Kaçmaz ve Erol Karakuş yapacak.

Görev dağılımında Haluk Volaka genel kaptan, basın sözcülüğü görevine Erkan Erkoç, muhasipliğe Nurittin Özkat, profesyonel şube sorumluluğu görevine Mehmet Koşar, Taner Sayın, Gökhan Yıldız ve Aziz Cemalbey, futbol alt yapı sorumluluğuna Ali Türel, Zeki Güllüce ve Gürdal Yüzügüler, basketbol şube sorumluluğuna Hakan Karakaş, sağlık işlerine Ali Çankır, stat ve tesis sorumluluklarına Hakan Karakaş ve Ali Kurt, finansal idari yapılandırma sorumluluğuna  Ali Aydın ve Ali Tekeoğlu, amatör branşlara Haluk Öztürk, Mustafa Aktaş, Cemalettin Topçu, Arif Şentürk, İbrahim Sarınoğlu ve Mustafa Tuğrul getirilirken, Fatih Mehmet Şahin hukuk işleri sorumlusu, Uygar Karadayı reklam ve pazarlama sorumlusu, Mehmet Atalay, Taner Günana'da taraftar sorumlusu oldu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyespor'da Yeni Yönetim Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement