Nazilli Cezaevine Yeni Sinema Salonu - Son Dakika
Yerel

Nazilli Cezaevine Yeni Sinema Salonu

Nazilli Cezaevine Yeni Sinema Salonu

Nazilli E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü ve tutuklular için yenilenen sinema salonu törenle hizmete açıldı

24.06.2013 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli E Tipi Kapalı-Açık Ceza İnfaz Kurumunda hükümlü ve tutuklular için yenilenen sinema salonu  törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan, Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, cezaevlerinin bir anlık öfkesine mahkum olan, bedelini hürriyetinin kısıtlanması ile ödeyen insanların kaldığı yerler olduğunu, kendilerini birer misafir olarak kabul ettiklerini söyledi.

Kaya, ceza evinde kalanların ıslah olmaları için kültürel ve sanatsal etkinliklerle bir araya getirme, topluma hazırlama amacıyla çeşitli projeler ürettiklerini, bu kapsamda 140 kişilik modern bir sinema salonu yaptıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından sinema salonunun açılışışı, AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Aydın Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Kuyucak Kaymakamı Alp Arslan, Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Köşk Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından yapıldı.

Törene katılan protokol üyelerine mahkum ve hükümlülerin yapmış oldukları yağlı boya tablolar hediye edildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli Cezaevine Yeni Sinema Salonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement