Nazilli'de Türk Sanat Müziği Gecesi - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Türk Sanat Müziği Gecesi

Nazilli\'de Türk Sanat Müziği Gecesi

Nazilli Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu ‘Bahar Konseri’ verdi.

16.04.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu 'Bahar Konseri' verdi.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro salonunda düzenlenen, Bestekar Selim Öztaş ile eşi TRT ses sanatçısı Neşe Öztaş'ın konuk sanatçı olarak katıldığı Türk Sanat Müziği korosu Bahar Konserini dinlemek isteyen vatandaşlar salona sığmadı.

Nafiz Gürsan sunumunda ve şef Mustafa Dinçkol yönetimindeki Nazilli Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu iki bölüm halinde 24 eser seslendirdi. 13 solistin ünlü sanatçıların eserlerini seslendirdiği gecede, Nazilli'ye gelen konuk sanatçılar bestekar Selim Öztaş ve eşi TRT sanatçısı Neşe Öztaş ise konserin ikinci bölümünün sonunda sahneye çıkarak birbirinden güzel kendi bestelerini okuyarak düet yaptılar.

Nazilli'de yaşanan güzel atmosfer içerisinde olmaktan çok mutlu olduğunu ve çok duygulandığını ifade eden Bestekar Selim Öztaş: "Ben dinlemesini çok seven ve bilen birisiyim. Konseri baştan sona dinledim. Bu yürekleri içtenlikle kutluyorum. Ancak protokol üyelerimizin ve ilçe yöneticilerimizi de bu salonda göremediğim için üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Yine bu muhteşem müzikseverlere ve korolarımıza bu salon dar geliyor. Bir kültür şehri olan Nazilli'ye son derece modern bir kültür merkezi yapılmasından yanayım. Bunu da sanatımız adına, kültürümüz adına istiyorum" dedi.

Yaklaşık iki saat süren Bahar Konseri'nin bitiminde Nazilli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhlis Sönmez ve Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Hakan Derici tarafından konuk sanatçılar Selim Öztaş ve Neşe Öztaş ile koro şefi Mustafa Dinçkol'a çiçek sunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Türk Sanat Müziği Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement