Nazilli'de Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Nazilli\'de Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor

Nazilli Belediyesi yol açma ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

12.07.2013 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi yol açma ve düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Yeni Mahalle 22 sokak üzerindeki 233 sokak devamı ile 18 sokak arasında kullanılmaz arsanın yol açılım çalışmaları başladı.

Nazilli belediye Başkanı Haluk Alıcık, Başkan yardımcıları; İbrahim Özkan, Mesut Erdemir, Fen İşleri Müdürü Halil İbrahim Topçu ile birlikte yol çalışmalarına yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yeni Mahalle 22 sokak üzerindeki 233 sokak devamı ile 18 sokak arasında kullanılmaz arsanın 105 metre uzunluğunda 7 metre genişliğinde açılan yolların alt yapı çalışmaları olan yağmur suyu şebekesi ve Kanalizasyon şebekesi Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapıldı. Yolların kenarına bordür döşenerek kullanışlı ve modern görünüm sağlayan beton parke döşeme çalışmaları yapılarak Yeni mahalle 22 sokak üzerinde 233 sokak devamı ile 18 sokak arasındaki yol açılım çalışmalarını bitirilerek yol halkımızın hizmetine girecektir.

Yeni cadde ve sokakların açılması için istimlak çalışmaları, asfaltlama ve parke taşı döşendiğini söyleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık "Yeni açtığımız yolları imara uygun, planlı bir şekilde yapıyoruz. Hızla gelişen ve kabuğuna sığmayan Nazilli modern ve iyi aydınlatılmış caddeleri ile vatandaşlarımızın övündüğü bir kent olacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Üst Yapı Çalışmaları Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement