Nazillili Güreşçilerin Hedefi Türkiye Derecesi Elde Etmek - Son Dakika
Yerel

Nazillili Güreşçilerin Hedefi Türkiye Derecesi Elde Etmek

Nazillili Güreşçilerin Hedefi Türkiye Derecesi Elde Etmek

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde ‘Kutlu Doğum Haftası’ kapsamında düzenlenen ferdi müsabakalarda ve 13-14 yaş arası düzenlenen ‘Okullar arası İl 1.’liği’ müsabakalarında dereceye giren sporculara hediyeler verildi.

23.03.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında düzenlenen ferdi müsabakalarda ve 13-14 yaş arası düzenlenen 'Okullar arası İl 1.'liği' müsabakalarında dereceye giren sporculara hediyeler verildi.

Kutlu Doğum Haftası kapsamında 15-17 yaş ferdi serbest stildeki güreşlerde dereceye giren 8 ve 13-14 yaş arası düzenlenen Okullar arası İl 1.'liği grekoromen ve serbest stil güreşlerde dereceye girerek Aydın'ı temsil etmeye hak kazanan 4 sporcu tebrik edilirken, kurslara katılan 40 sporcuya çanta ve t-shirt hediye edildi.

15 sporcu ile Nazilli'yi temsil etmek için 11 Mart'ta düzenlenen güreş turnuvalarına katıldıklarını ifade eden Güreş Takımı Antrenörü Ahmet Soner Erdoğan; "Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen turnuvaya serbest stilde ilçemiz adına 15 sporcu ile katıldık. Çeşitli dallarda derceler aldık. Bunun yanı sıra 4-6 Nisan tarihlerinde 13-14 yaş okul müsabakaları Burdur ilinde olacak. İlimizi temsilen de İlçe Spor Müdürlüğümüzün güreş takımından yetişen çocuklarımız 3 siklette Aydın'ı temsil edecek. Burada da dereceye girdikleri taktirde de Türkiye Şampiyonasına gidecekler. Sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

12 AY BOYUNCA SPOR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Güven Eker ise; "İlçemizde oluşturduğumuz güreş takımı antrenörümüz Ahmet Soner Erdoğan yönetiminde çalışmalarını yıl boyunca sürdürmektedirler. Bunun karşılığı olarak ta çocuklarımız bizlere katıldıkları müsabakalarda şampiyon olarak, derece alarak en güzel hediyeyi vermektedirler. Ben bu organizasyonda şampiyon olan çocuklarımızın hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Güreş antrenörümüze ve bu konuda bizleri destekleyen Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Zeynel Akın'a da verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. İlçe Müdürlüğü bünyesinde güreş, atletizm, hentbol, karate ve tekvando branşlarında çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Güven Eker; "Bunlar bizim yıl boyunca herhangi bir ücret almadan çocuklarımıza sunduğumuz imkanlardır. Çocuklarımızın bu kurslara katılımlarını bekliyoruz. Ailelerin bu kurslara katılımlarını desteklemek için çocuklarımızı kapalı spor salonlarına getirmelerini istiyoruz. Çünkü bu kursları veren hocalarımız hepsi kendi branşların da üst düzey antrenörlük belgesine sahip, hepsi bizim bünyemizde çalışan arkadaşlarımız. Getirdikleri başarılarda bunun birer göstergesidir.12 ay boyunca kurslara devam ediyoruz. Velilerimiz yıl boyunca ne zaman isterlerse çocuklarını bu kurslara kaydettirebilirler" ifadelerini kullandı.

DERECEYE GİRENLER

Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen 15-17 yaş müsabakalarında serbest stilde 63 kiloda Yunus Emre Karaman 3., 58 kiloda Yasin Kayalıoğlu 3., 76 kiloda Serkan Kılıç 3., 42 kiloda Can Atak 2., 85 kiloda Fırat Bulut 2., 85 kiloda Hazar Yıldırım 3., 75 kiloda Yiğit Hasan Kırbaş 3. ve 75 kiloda Erol Ateş 3. oldu. 13-14 yaş okullar arası İl 1.'liği müsabakasında dereceye girerek 4-6 Nisan tarihleri arasında Burdur ilinde yapılacak olan güreş müsabakalarına ise 32-35 kiloda 2. olan Efekan Karaer, 47 kiloda 1. olan Hikmetullah Sel, 47 kiloda 3. olan Mehmet Demir ve 73+85 kiloda 2. olan Özcan Asım Aydın'ı temsil etmek üzere katılacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazillili Güreşçilerin Hedefi Türkiye Derecesi Elde Etmek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement