Nazire Dedeman Hayatını Kaybetti (1) - Son Dakika
Güncel

Nazire Dedeman Hayatını Kaybetti (1)

Mehmet İlkay ÖZER - İstanbul DHA - UMUT Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nazire Dedeman yaşamını yitirdi.

05.02.2019 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet İlkay ÖZER - İstanbul DHA - UMUT Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nazire Dedeman yaşamını yitirdi.

İş kadını Nazire Dedeman 70 yaşındaydı. Dedeman, bireysel silahsızlanma konusunda yaptığı çalışmalarla da tanınıyordu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazire Dedeman Hayatını Kaybetti (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'da Okullar Arası Bisiklet Yarışı Gerçekleştirildi
    13:27 Muğla'da Okullar Arası Bisiklet Yarışı Gerçekleştirildi

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Menteşe ilçesinde düzenlenen bisiklet yarışına 150'den fazla sporcu katıldı. Yarışta minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde mücadele edildi. Dereceye giren sporcular, Türkiye'de düzenlenecek okul yarışlarına katılma hakkı kazandı.

  • Kayseri'de Uyuşturucu Ticaretinden Yargılanan Kadın Sanığa Hapis Cezası
    13:27 Kayseri'de Uyuşturucu Ticaretinden Yargılanan Kadın Sanığa Hapis Cezası

    Kayseri'de sentetik uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddiasıyla yargılanan kadın sanık, 12 yıl 6 ay hapis ve 25 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, sanığa yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartı da getirdi.

  • Ankara'da silahlı soyguncular kuyumcuyu gasp etti
    13:27 Ankara'da silahlı soyguncular kuyumcuyu gasp etti

    Ankara'nın Keçiören ilçesinde meydana gelen olayda, silahlı ve kar maskeli soyguncular tarafından etkisiz hale getirilen kuyumcu gasp edildi. Soygunu gören bir esnaf, komşusunun ellerinin ve ayaklarının plastik kelepçeyle bağlandığını söyledi. Soygunun ardından kaçan soyguncular ve onlara yardım eden bir kişi yakalanarak gözaltına alındı. Mağdur kuyumcunun sağlık durumu iyi olduğu ve çalınan eşyalarının teslim edildiği belirtildi.

  • Vanlı dağcılar 2 bin 781 rakımlı dağa tırmandı
    13:25 Vanlı dağcılar 2 bin 781 rakımlı dağa tırmandı

    Rota Doğa Sporları Kulübü üyesi bir grup dağcı, Gevaş ilçe sınırında yer alan 2 bin 781 rakımlı Tazarine Dağı'na keşif tırmanışı yaptı. Van Gölü Havzası'nı tanıtmak ve doğa bilinci kazandırmak üzere etkinlikler düzenleyen Rota Doğa Sporları Kulübü, her hafta farklı bir noktada etkinlik düzenliyor. Zorlu kış şartlarına rağmen yeni zirve keşiflerine devam eden dağcılar, 2 bin 781 rakımlı Tazarine Dağı'na tırmandı.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi Ata Tohumları Fidelerini Dağıttı
    13:25 Aydın Büyükşehir Belediyesi Ata Tohumları Fidelerini Dağıttı

    Aydın Büyükşehir Belediyesi, yerli tohumları gelecek nesillere aktarmak amacıyla başlattığı 'Ata Tohumları' projesi kapsamında elde edilen fideleri ücretsiz olarak vatandaşlara dağıttı.

  • Ankara'da Su Kaynaklarına Dikkat Çağrısı
    13:24 Ankara'da Su Kaynaklarına Dikkat Çağrısı

    Başkent Ankara'ya içme ve kullanma suyu sağlayan barajların doluluk oranı düşük olduğu için ASKİ Genel Müdürlüğü, su tasarrufu çağrısında bulundu. Ankara nüfusunu besleyen barajlardaki su miktarı yetersiz olduğu için suyun bilinçli bir şekilde tüketilmesi gerektiği vurgulandı. Ayrıca, Mart ve Nisan aylarındaki yağışların önemi üzerinde duruldu ve su kaynaklarının verimli kullanılması gerektiği belirtildi.

  • Kastamonu'da Sevgi Evine Bağlı Bir Bebek Hayatını Kaybetti
    13:24 Kastamonu'da Sevgi Evine Bağlı Bir Bebek Hayatını Kaybetti

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kastamonu'da sevgi evinde kalan bir bebeğin hayatını kaybetmesine ilişkin vefat sebebinin otopsinin ardından belli olacağını ve olaya ilişkin adli ile idari soruşturmanın da başlatıldığını açıkladı.

  • Hatay'da Yapılan Kazı Çalışmasında Lahit Bulundu
    13:24 Hatay'da Yapılan Kazı Çalışmasında Lahit Bulundu

    Hatay'ın Defne ilçesinde elektrik kablo tesisatının yenilenmesi esnasında yapılan kazı çalışmasında ortaya çıkan lahit, Hatay Müze Müdürlüğü ekipleri tarafından koruma altına alındı. Lahit üzerinde mitolojik objeler bulunuyor.

  • BIST 100 Endeksi Günün İlk Yarısında Yükseldi
    13:23 BIST 100 Endeksi Günün İlk Yarısında Yükseldi

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 0,12 artışla 9.091,13 puana yükseldi. Endeks, saat 13.00 itibarıyla önceki kapanışa göre 11,16 puan arttı. Altın ons fiyatı ise uluslararası piyasalarda yüzde 1,7 artışla 2 bin 233 dolardan işlem görüyor.


Advertisement