NBA All-Star Heyecanı beIN SPORTS'ta yaşanacak - Son Dakika
Güncel

NBA All-Star Heyecanı beIN SPORTS'ta yaşanacak

NBA All-Star Heyecanı beIN SPORTS\'ta yaşanacak

Dünyanın en büyük basketbol organizasyonu olan NBA'de yıldızları buluşturan All-Star Hafta Sonu coşkusu beIN SPORTS HD3'te yaşanacak.

17.02.2017 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Digiturk ekranlarında basketbolseverleri unutulmayacak bir hafta sonu bekliyor. Merakla beklenen Doğu-Batı karması maçı Pazartesi sabaha karşı 04:00'da oynanacak.

NBA'in yıldızları All- Star Hafta Sonu için beIN SPORTS ekranlarında buluşuyor. Dünyanın en iyi basketbol liginin en iyi oyuncularını karşı karşıya getiren birbirinden heyecanlı etkinlikler hafta sonu boyunca beIN SPORTS HD3 ekranlarında olacak. Türkiye televizyonculuk tarihinde NBA yayınları dendiğinde akıllara gelen ilk isimlerden olan Murat Murathanoğlu, Yiğiter Uluğ, Caner Eler, Uğur Ozan Sulak ve Osman Sakallıoğlu gibi isimlerin yer aldığı beIN SPORTS basketbol ekibi keyifli anlatımları ve bilgi dolu yorumlarıyla hafta sonu boyunca All-Star şölenine renk katacak. Cumartesi sabaha karşı başlayacak olan All-Star heyecanı, Pazartesi sabaha karşı 04:00'da oynanacak olan NBA All-Star Doğu - Batı karması maçıyla zirve yapacak.

Cumartesi sabaha karşı 05:00'te oynanacak olan Rising Stars maçıyla NBA All-Star heyecanı başlayacak. NBA'de çaylak ve ikinci sezonlarında performanslarıyla ses getirmiş ve süper yıldız adayı olduğunu göstermiş genç oyuncular, Dünya Karması ile ABD Karması maçında karşı karşıya gelecek. NBA'de gelecek yıllara damga vurması beklenen oyuncuların kıyasıya mücadelesi, 05:00'ten itibaren Osman Sakallıoğlu ve Murat Murathanoğlu ikilisinin anlatım ve yorumlarıyla beIN SPORTS HD 3 ekranlarında olacak.

Pazar sabahı 04:00'te ise NBA All-Star'ın en çok beklenen mücadeleleri beIN SPORTS ekranlarında sahne alacak. Yetenek yarışmasıyla başlayacak heyecan fırtınası, NBA'in en keskin şutörlerinin boy göstereceği 3 sayı mücadelesiyle devam edecek. Bu heyecan dolu gecenin finali de her zaman olduğu gibi artık bir All-Star geleneğine dönüşen smaç yarışmasıyla noktalanacak. NBA All-Star'ın en heyecan verici yarışmaları Uğur Ozan Sulak ve Caner Eler ikilisinin keyifli anlatım ve yorumlarıyla beIN SPORTS HD3 izleyenleriyle buluşacak.

Tüm dünyadaki sporseverlerin gözü ise Pazartesi sabaha karşı oynanacak olan NBA All-Star Doğu - Batı karması maçında olacak. Gerek saha içi gerekse de saha dışı şovların izleyenleri büyüleyeceği gecede, NBA'in en büyük yıldızlarının mücadelesi Uğur Ozan Sulak ve Yiğiter Uluğ ikilisinin anlatımlarıyla beIN SPORTS HD3 ekranında olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NBA All-Star Heyecanı beIN SPORTS'ta yaşanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement