NBA oyuncusu JR Smith, ABD'deki protestolar esnasında aracının camını kıran kişiyi tekme tokat dövdü - Son Dakika
Spor

NBA oyuncusu JR Smith, ABD'deki protestolar esnasında aracının camını kıran kişiyi tekme tokat dövdü

George Floyd'un ölümünün ardından ABD'de ırkçılık karşıtı eylemler yoğun bir şekilde devam ederken son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen JR Smith, kamyonetinin camını kırdığını öne sürdüğü bir adamı tekme tokat dövdü. JR Smith'in bu saldırısı kameralara yansıdı.

01.06.2020 16:38  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

George Floyd'un polis şiddeti nedeniyle hayatını kaybetmesi üzerine ABD genelinde ırkçılık karşıtı eylemler yoğun bir şekilde devam ederken protestolardan tartışma yaratan görüntüler de gelmeye devam ediyor.

Son olarak NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen ve bu sezonu boşta (free agent) geçiren yıldız oyun kurucu JR Smith olay yaratan bir videonun baş aktörü oldu.

TEKME TOKAT DÖVDÜ

TMZ Sports'un yayınladığı videoda 34 yaşındaki basketbolcu arabasına zarar verdiği öne sürülen bir adamı döverken görüntülendi. Videoda Smith, arabasının camını kırdığı iddiasıyla yakaladığı bir adamı yerde tekmelerken görüldü. Smith'in arkadaşı olduğu düşünülen birkaç kişi olaya müdahale edince şahıs kalkıp kaçmaya başladı.

NBA oyuncusu JR Smith, ABD'deki protestolar esnasında aracının camını kıran kişiyi tekme tokat dövdü

"BU NEFRET SUÇU DEĞİL"

Olayın sosyal medyada ve haber kanallarında gündeme oturması üzerine bir açıklama yapan Smith olayı anlattı ve şu ifadeleri kullandı:

"Küçük beyaz şerefsizlerden biri nereye gittiğini bilmiyordu ve kamyonetimin kahrolasıca camını kırdı. Yakaladım ve k.çına tekmeyi bastım. Bu nefret suçu değil, benimle bir sorunu olmayan kimseyle bir problemim yok. Bu s…. sisteminin sorunu. Olan bu."

NBA oyuncusu JR Smith, ABD\'deki protestolar esnasında aracının camını kıran kişiyi tekme tokat dövdü

Son Dakika Spor NBA oyuncusu JR Smith, ABD'deki protestolar esnasında aracının camını kıran kişiyi tekme tokat dövdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Ttt: Yan abd yan.daha cok benzin dökün.siyahiler siz abd nin yeni sahipleri olacaksiniz 6 0 Yanıtla
  • saatçı: zencilerim için 4 1 Yanıtla
  • hakan: iyi yapmış 3 1 Yanıtla
  • ESOES : Döven siyahi olunca kimse sahip çikmadi :):) aksi halde linc olmasi kesindi 2 1 Yanıtla
  • Mert: bu ne yaa hep şiddet 2 0 Yanıtla
  • Ahsen: Zenci Amerikalar Afrikadan köle olarak getirilen,Satilan,Dövulen,Kirbaclanan,Tecavuz edilen,Hayvan gibi davranilan,Sömurulen ATALARININ intikamini alma zamani..birzamanlar Amerikada zenciler otobuslerde ön koltuga oturamaz, umumi tuvaletleri bile 2 sinif bakimsiz ve beyazlardan ayriydi..ABD de hala zenciler assagilanmaya devam edilir. ABD ye Afrikadan zorla zincirlenmis gemilere bindirilip köle tacirleri getirdi atalarini.Simdiki gibi hic bir afrikali kacip multeci olarak gelmedi ABD ye. 0 0 Yanıtla
  • Ahsen: Simdilerde, gemilerle botlarla Afrikadan kacip siginmaci olarak Avrupaya gelen zenciler Avrupada giki cikmaz..Bizi geri sinirdisi Deport ederler Afrikaya diye..Fakat Amerikaya, Avrupaya geldikleri gibi gitmediler gidemezlede Amerika Avrupadan cok uzak..1600,1700 lerde köle tacirleri zengin toprak sahiplerine satmak icin Afrikadan zincirleyip kacirdilar simdiki Amerikadaki zencilerin atalarini..Torunlarida bunlari biliyor,Simdi intikam aliyorlar..Amerikada zenci olmak halaa..2 sinif vatandas olma 0 0 Yanıtla
  • Zirtowski: Çarşı pazar karıştı kim kimi dövüyor noluyor 0 0 Yanıtla

Advertisement