Ne Alkolsüz Ne Direksiyonsuz Yapamayan Ünlüler - Son Dakika
Magazin

Ne Alkolsüz Ne Direksiyonsuz Yapamayan Ünlüler

Ne Alkolsüz Ne Direksiyonsuz Yapamayan Ünlüler

Defalarca alkollü araç kullanırken yakalanan yıldızlar büyük tepki görüyor.

24.04.2013 06:03  Güncelleme: 06:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

REESE WITHERSPOON

Reese Witherspoon'un geçtiğimiz hafta sonu alkollü araç kullanmak nedeniyle tutuklanması, büyük tepki çekmesine neden oldu. Ünlü oyuncu, kendisini durduran polis memuruna kaba davrandığı için de önceki gün özür diledi.

MICHELLE RODRIGUEZ

The Fast and the Furious' filmiyle ünlenen 1978 doğumlu Michelle Rodriguez, bugüne kadar alkollü olarak araç kullanmaktan beş kez tutuklandı. En son 2008 yılında tutuklanan seksi oyuncu, 18 ay da hapiste yattı.

PARİS HILTON

Paris Hilton, alkollü araç kullanmaktan üç kez tutuklandı. 2006 yılında hapis cezasına çarptırılan sosyetik güzel, son olarak aynı yıl bir kez daha tutuklandıktan sonra alkolden ve gece hayatından uzak durma kararı aldı.

NICOLE RICHIE

Moda dünyasında kendisini ispat eden Nicole Richie, 2006 yılında alkollü araç kullanmaktan tutuklandı. Tam bir yıl boyunca alkolün zararları üzerine eğitim alma cezasına çarptırılan Richie, yıllardır alkol almadığını söylüyor.

LINDSAY LOHAN

Hollywood'un en sorunlu yıldızlarından biri olan Lindsay Lohan, 2007'den bu yana alkollü olarak araç kullandığı için polis tarafından tam beş kez tutuklandı. Lohan, alkollü araç kullanmaktan 14 gün hapis cezasına da çarptırıldı.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Ne Alkolsüz Ne Direksiyonsuz Yapamayan Ünlüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement