Volkan Demirel'den Ali Koç'a: Ne İçin Özür Dileyeceğim? - Son Dakika
Spor

Volkan Demirel'den Ali Koç'a: Ne İçin Özür Dileyeceğim?

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve Ali Koç'un "Özür dilesin, affedilir." dediği Volkan Demirel, "Ne için özür dileyeceğim?" şeklinde konuştu.

09.10.2018 05:36  Güncelleme: 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de kaptan Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasının yankıları sürüyor.

Başkan Ali Koç, Başakşehir maçı öncesinde tecrübeli futbolcunun özür dilemesi halinde affedileceğini ifade etmişti. Ancak Volkan Demirel, ne için özür dileyeceğini bilmiyor. Tecrübeli file bekçisi kendisine hala bir tebligat ve gerekçe sunulmadığını belirtip neyle suçlandığını bilmediğini kaydetti.

Kaptan olarak her zaman takımı ve arkadaşlarını korumaya çalıştığını dile getiren tecrübeli file bekçisi, özrü gerektirecek hatalı bir davranışının olduğunu düşünmüyor.

"BEN SENDEN DAHA İYİ FENERBAHÇELİYİM" DEDİ

Volkan Demirel'in kadro dışı kalmasındaki olayın ana sebebinin, yöneticilerden biriyle yaşamış olduğu tartışma olduğu belirtildi. Tecrübeli file bekçisinin üst düzey bir yöneticiye "Ben senden daha iyi Fenerbahçeliyim" dediği ve bardağı taşıran son damlanın da bu olduğu ileri sürüldü. Bu ismin de Semih Özsoy olduğu belirtildi.

COMOLLI - VOLKAN GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Volkan Demirel'in Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Damien Comolli ile yaptığı görüşmelerin detayları da ortaya çıktı.

Ligde ve Avrupa'da üst üste gelen kötü sonuçlar sonrası takım kaptanı Volkan'a geldikleri durumla ilgili sorular soran Ali Koç ile Comolli, detaylı bilgiler aldı. Volkan'ın sıkıntıları tek tek anlattığı ve hiçbir konuyu gizlemediği kaydedildi.

"BAZI FUTBOLCULAR DURUMUN FARKINDA DEĞİL"

37 yaşındaki kaptanın, "Takım içerisinde çok fazla yeni transfer var son iki senedir. Yeniler ve eskiler arasında bir bağ tam oluşmadı. Henüz takım olamadık. Bazı oyuncular durumun farkında değil. Ruhsuz ve umursamaz tavırlar oluyor. Herkes aynı oranda ciddi değil" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Volkan Demirel'in bilhassa bazı yabancı oyuncuların henüz sıkıntıları kavrayamadığını düşündüğü ve takım içerisinde de bunu sert bir şekilde arkadaşlarına anlatmaktan çekinmediği vurgulandı. Yenilgiler ve kayıplardan sonra soyunma odasında tecrübeli kalecinin sert bir şekilde sürekli uyarılar yaptığı dile getirildi.

Volkan Demirel\'den Ali Koç\'a: Ne İçin Özür Dileyeceğim?
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Volkan Demirel'den Ali Koç'a: Ne İçin Özür Dileyeceğim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Ali örs: Konu ne olursa olsun volkan kişilik olarak adam gibi adam 8 5 Yanıtla
  • TUNÇ06: Kral çıplak demiş ..alinin ve yöneticinin zoruna gitmiş... 9 4 Yanıtla
  • Volkanım : Adam doğru demiş kime demişse çocuk tüm gençliğini vermiş Fenerbahçeye yeri geldi yuhalanmış küfürler edinmiş tepeden sonradan gelen bir yönetici ne karışır volkan kaptanıma valla bu taraftarı kızdırmayın kime sahip çıkıp kimi kulübe sokmayacağını iyi bilir Fenerbahçe kimsenin babasının malı değil bir sahibi varsa o da bu mukaddes taraftardır sonra da volkan gibi emeği çok asil futbolculardır Ali Koç iyi niyetli ama daha sazı almadan telleri elinde kaldı bıraz daha kesin ve emin adımlar başkan 10 2 Yanıtla
  • Pala: Volkan adam gibi adamdır ben cimbomluyum futbolu bırakana kadar hem milli takımda hemde fb de banko oynamalı 7 5 Yanıtla
  • şeref tebriz: bu işler cocu ile olmaz. 10 0 Yanıtla
  • bjk: son kullanma tarihi geçen volkan akıllılık yapıp aziz yıldırıma olan sadakatini korumuştur 2 7 Yanıtla
  • Silvio: Volkana by by 5 3 Yanıtla
  • Gerçek: Volkan sonuna kadar haklısın.ali koç volkanla uğraşmayı bırak takım tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor cocu ve comolli senin holding de yönetici olsa çalışırmıydın 6 2 Yanıtla
  • Silvio: Aziz yildirimi cok ararsiniz neymis ali koc 6 2 Yanıtla
  • Ben: Ali koç bey hangi başarıyı yakalamışki adamı kadro dışı bırakıyo 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement