Nebahat Çehre'den Öğrendikleri İle Oyunculuğa Devam Ediyor! - Son Dakika
Magazin

Nebahat Çehre'den Öğrendikleri İle Oyunculuğa Devam Ediyor!

Nebahat Çehre\'den Öğrendikleri İle Oyunculuğa Devam Ediyor!

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Nebahat Çehre'nin cariyesi olarak oyunculuk hayatına başlayan Tuğçe Kurşunoğlu, kısa sürede birçok dizide yer alarak karakter oyuncusu olmayı başardı.

08.02.2017 15:42  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sette Nebahat Çehre'yi gözlemleyerek önemli dersler aldığını söyleyen başarılı oyuncu Tuğçe Kurşunoğlu, disiplinli olmayı, set ekibi ve yönetmen ile nasıl konuşulması gerektiği Nebahat Çehre'den öğrendiğini söylüyor. Muhteşem Yüzyıl, Leyla ve Mecnun, İşler Güçler, Yeter, Pişt, Olaylar Olaylar, Ayrılsak Da Beraberiz, Her Şey Yolunda, Sevdaluk gibi birçok projede yer almıştır.

3 Martta vizyona girecek Biz Size Döneriz sinema filminde Nur Çeliker karakteriyle oyunculuğa devam eden güzel oyuncu Tuğçe Kurşunoğlu 2012 Miss Kemer İnternatiolan yarışmasında birinci, Miss Turkey yarışmasında da ilk ona girerek güzelliğiyle tüm gözleri üzerine çekmişti. Bursa Devlet Tiyatrolarında 1 yıl eğitim alan Tuğçe Kurşunoğlu, oyunculuk hayatındaki başarıya hızlı adımlarla ilerliyor.

Nebahat Çehre'den oyunculuk hayatında öğrendikleriniz nelerdir?
Biz Size Döneriz sinema filmine katılma sebebiniz nedir?
İlerideki planlarınız arasında neler yer alıyor?
Oyunculuğa nasıl başladınız?
Konu başlıklarını konuşmak üzere oyuncu Tuğçe Kurşunoğlu ile sizleri bir araya getirmek isteriz. Olumlu dönüşleriniz bizleri sevindirecektir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Magazin Nebahat Çehre'den Öğrendikleri İle Oyunculuğa Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement