Necati Çolak Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Necati Çolak Seçim Sonuçları

Necati Çolak Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kırşehir Kaman belediye başkan adayı olan Necati Çolak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart seçimlerinde AK Parti Kırşehir Kaman belediye başkan adayı olan Necati Çolak isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Kırşehir Kaman ilçesinde toplam 7 aday ile yarışan Necati Çolak isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Kırşehir Kaman adayı Necati Çolak kimdir? AK Parti Kırşehir Kaman adayı Necati Çolak yüzde kaç oy aldı?

Necati Çolak Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kırşehir Kaman belediye başkan adayı olarak gösterilen Necati Çolak Kaman ilçesinde % 41,99 oranında oy almıştır. Kaman ilçesinde % 41,99 oranında oy olan Necati Çolak adlı AK Parti adayı toplamda 5.295 adet oy sayısına ulaştı.

Necati Çolak Kimdir?

Necati Çolak Seçim Sonuçları

Necati Çolak, 1959 yılında Kaman'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kaman'da tamamladıktan sonra Ankara Hacettepe Universitesi Fizik Mühendisliği bölümünden 1984 yılında mezun oldu. Kaman'da ticaretle uğraşan Necati Çolak 28 Mart 2004 yerel seçimleriyle siyasete girdi. 15 Kasım 2006 tarihinde Kaman Belediye Başkanı Turgut Aslan'ın vefat etmesi üzerine Kaman Belediye Başkanı olarak seçilen Necati Çolak sonraki yıllarda ise Ak Parti Kaman İlçe Başkanı olarak görev yaptı. Çolak, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti Kaman Belediye Başkan adayı oldu.

Kırşehir Kaman ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Necati Çolak Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement