Necip Fazıl Kısakürek Şiir Dinletisi" - Son Dakika
Güncel

Necip Fazıl Kısakürek Şiir Dinletisi"

Kütahya'da, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi tarafından, şairin şiirlerinden oluşan bir şiir dinletisi programı düzenlendi.

17.05.2017 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi tarafından, şairin şiirlerinden oluşan bir şiir dinletisi programı düzenlendi.

Okul Müdürü Mehmet Ali Anatoprak, Belediye Kültür Sarayındaki etkinlikte yaptığı konuşmada, okullarının isminin bu yıl itibariyle Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi olmasından dolayı Kısakürek'in şiirlerinden oluşan bir dinleti programı hazırladıklarını söyledi.

Kısakürek'in gençliğe ve gençlere büyük önem verdiğini belirten Anatoprak, şu bilgileri aktardı:

"Okulumuzun adının Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi olarak düzenlenmesi bizler için mutluluk verici bir durum. Çünkü Necip Fazıl Kısakürek, gençliğin yeniden uyanışı için büyük hizmetlerde bulunmuş bir şahsiyet. Onu rahmetle yad ediyoruz. Biz de üstadı şiirleri ile anmak istedik. Öğrencilerimizin yorumladığı şiirleriyle yine öğrencilerimize üstadın mısralarında ifade ettiği mesajları gençliğe duyurmak istedik. Programımızda emeği geçen ve davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyorum."

Kısakürek'in hayatının da anlatıldığı program, öğrencilerin şiirleri yorumlaması ile sona erdi.

Programa, AK Partinin 22. dönem Kütahya Milletvekili Alaettin Güven, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Sak, okul müdürleri, veliler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Necip Fazıl Kısakürek Şiir Dinletisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement