Necmettin Nursaçan'ın Hayatını Anlatan Kitap Çıktı - Son Dakika
Yerel

Necmettin Nursaçan'ın Hayatını Anlatan Kitap Çıktı

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr.Hasan Yavuzer'in "Necmettin Nursaçan'ın Hayatı, Hatıraları ve Hizmetleri" isimli yeni kitabı çıktı."Necmettin Nursaçan'ın Hayatı, Hatıraları ve Hizmetleri"...

29.06.2012 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir Üniversitesi (NEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer'in " Necmettin Nursaçan'ın Hayatı, Hatıraları ve Hizmetleri" isimli yeni kitabı çıktı.

Yavuzer'in, önemli din adamlarından Necmettin Nursaçan'ın hayatını anlatan

"Necmettin Nursaçan'ın Hayatı, Hatıraları ve Hizmetleri" isimli kitabında, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başta olmak üzere yurt içinden ve yurt dışından pek çok kişi ile gerçekleştirilen mülakatlar yer alıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhasaki'nin takdim yazısı ile başlayan ve 528 sayfadan oluşan kitapta, Diyanet İşleri eski Başkanlarından Prof. Dr. Ali Bardakoğlu, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Erciyes Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Mehmet Şahin, Kayseri İl Müftüsü Ali Maraşlıgil, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesi eski dekanlarından Prof. Dr. Ali Toksarı ve Prof. Dr. Celal Kırca, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci, Boydak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak başta olmak üzere çok sayıda kişinin görüşlerine yer veriliyor.

Beş bölümden oluşan kitabın birinci bölümünde, Necmettin Nursaçan'ın hayatı, ikinci bölümde Nursaçan'ın kendi dilinden hatıraları, üçüncü bölümde başkalarının dilinden Nursaçan, dördüncü ve beşinci bölümlerde ise Nursaçan'ın çeşitli özellikleri ve onu öne çıkaran hizmet anlayışı anlatılıyor.

Muhabir: Murat Asil

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Necmettin Nursaçan'ın Hayatını Anlatan Kitap Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement