Necmi Kadıoğlu: "Bir İlçede Olması Gereken Ne Varsa 10 Yıl İçinde Hepsini Gerçekleştirdik" - Son Dakika
Güncel

Necmi Kadıoğlu: "Bir İlçede Olması Gereken Ne Varsa 10 Yıl İçinde Hepsini Gerçekleştirdik"

Necmi Kadıoğlu: "Bir İlçede Olması Gereken Ne Varsa 10 Yıl İçinde Hepsini Gerçekleştirdik"

Esenyurt'un gelişmesi için sürekli çalıştıklarını söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu,”Bir ilçede olması gereken ne varsa 10 yıl içinde hepsini gerçekleştirdik” dedi.

17.03.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'un gelişmesi için sürekli çalıştıklarını söyleyen Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu,"Bir ilçede olması gereken ne varsa 10 yıl içinde hepsini gerçekleştirdik" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yaklaşan yerel seçimlere yönelik düzenlenen toplantı ve gecelerde destek almaya devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Amasyalılarla Esenyurt Nikah Sarayı'nda akşam yemeğinde bir araya gelen Başkan Kadıoğlu, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Geceye, meclis üyesi adayları, muhtar adayları, dernekler ve çok sayıda Esenyurt Amasyalı vatandaşlar katıldı.

Programda konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; Esenyurt 'ta gelişimin, hizmetin devamını ve ilçede yaşayan vatandaşların eksik ve ihtiyacının kalmaması için tekrar aday olduğunu belirtti.

Kadıoğlu, "10 yıldır Esenyurt 'ta sizlere hizmet ediyorum. Sizlerin ihtiyacı ve talebi neyse o yönde çalıştık. 10 yıl önce bir Esenyurt teslim aldık. Bana teslim ettiğiniz 10 yıl önceki Esenyurt'a bugün bir bakın. Dünyada 260 bin nüfusu olan büyük bir köy yoktur. Sormak lazım neden köy olarak bırakıldı, ilçe yapılmadı. Niye kaymakamlık, emniyet, hastane, tapu, nüfus ve bankalar buraya getirilmedi. 'Az olsun fazla büyümesin belde kalsın, büyüdüğü zaman buraya müdahale edilir, planlama yapılır' diyenler vardı. Buraya yatırım gelmiyor, arazi sahipleri silahlarla kovalanıyor, sanayici korkudan giremiyordu, istihdam yok, para gelmiyordu. Onun için 15 yıl yokluk, fakirlik, çamur, hizmetten yoksun bırakılmış büyük bir köyü devraldık" şeklinde konuştu.

Başkan Kadıoğlu konuşmasına şöyle devam etti: " Çünkü bu arkadaş 'ben buranın hem kaymakamı, hem valisi, hem başbakanı, hem de cumhurbaşkanıyım' diyormuş. Zihniyet böyleydi, az olsun kontrol bende olsun. Şimdi çıkmışlar dalton kardeşler gibi iş başına yine eski günlere götüreceklermiş. Fakat 2004 yılında biz iş başına gelerek, ilçe yaptık, kaymakamlık geldi, emniyet, hastane ve diğer tüm kurumları buraya getirdik. Yani bir ilçede olması gereken ne varsa 10 yıl içinde bunların hepsini gerçekleştirdik. Esenyurtlu vatandaşımız bir fatura ödemek için, emekli maaşı için başka yerlere gitmek zorunda bırakılmış. Köyün muhtarının derme çatma yaptırdığı bir sağlık ocağına Doktor kimliği olan bir belediye başkanı 15 yıl bu milleti sağlık hizmetine mahküm etmiştir. Bugün biz 2 devlet hastanesi, her mahalleye sağlık ocağı ve diğer tüm sağlık kurumlarını getirdik. Halkımız ne yapacağını biliyor. Milletimiz, hizmet edene, yaşantısını kolaylaştıran insanlara sahip çıkarak, bunları bir daha gelmemek üzere 30 Mart'ta gereken cevabı verecektir." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Necmi Kadıoğlu: 'Bir İlçede Olması Gereken Ne Varsa 10 Yıl İçinde Hepsini Gerçekleştirdik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement