İntihar Eden Emeklinin Cesedini Nehirden Polis Müdürü Çıkardı - Son Dakika
Güncel

İntihar Eden Emeklinin Cesedini Nehirden Polis Müdürü Çıkardı

İntihar Eden Emeklinin Cesedini Nehirden Polis Müdürü Çıkardı

Tunceli'de Munzur Çayına atlayarak yaşamına son veren 61 yaşındaki Ali Demir'in cesedini, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve bölge sakini Oktay Aslan sudan çıkardı.

22.11.2015 18:00  Güncelleme: 00:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'de, Munzur Çayı'na atlayarak yaşamına son veren emekli 61 yaşındaki Ali Demir'in cesedini, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve bölge sakini Oktay Aslan sudan çıkardı.

Bugün saat 13.30 sıralarında, 3 babası Ali Demir, bilinmeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu Munzur Çayı üzerindeki Mamike Köprüsü üzerinden atlayarak yaşamına son verdi. Demir'in suya atladığını görenler, polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine polis, AFAD ve 112 Sağlık ekipleri geldi. Ancak olay yerine gelen AFAD ekipleri, gerekli malzeme ve teçhizatları yanlarında getirmedikleri için suyun altındaki Demir'e ulaşamadı. AFAD ekipleri, malzemenin getirilmesini beklerken, çevrede toplananlar bu duruma tepki göstermeye başladı. Tunceli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve orada bulunan Oktay Aslan, tepkilerin artması üzerine Munzur Nehri'nin soğuk sularına daldı. Tüpsüz olarak suya dalan polis müdürü Eren ve Aslan, kısa bir sürede Ali Demir'in cansız bedenini bulup, kıyıya çıkardı. Bunu gören çevredekiler polis müdürü Nevzat Eren ve Oktay Aslan'ı alkışladı.

Olay bölgesine gelerek, Ali Demir'in öldüğü haberini alan çocukları ve yakınları, sinir krizi geçirdi. Ali Demir'in cesedi daha sonra, özel bir araçla Tunceli Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Ali Demir'in cesedini Munzur Nehri'nden çıkaran Çevik Kuvvet Şube Müdürü Nevzat Eren ve Oktay Aslan'a çevredekiler kutlarken, olay bölgesine teçhizatsız geldikleri için tepki toplayan AFAD ekipleri bölgeden uzaklaştı.

Ali Demir'in bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ve bu nedenle intihar ettiği öne sürülürken, Tunceli Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı. Demir'in cesedi, Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Eden Emeklinin Cesedini Nehirden Polis Müdürü Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement