Nejat İşler Kulüp Başkanı Oluyor - Son Dakika
Spor

Nejat İşler Kulüp Başkanı Oluyor

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tez, ünlü sanatçı Nejat İşler'in mart ayında Gümüşlük Belediyespor'un başkanı seçileceğini yazdı.

08.02.2015 12:13  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tez, bugünkü yazısında ünlü sanatçı Nejat İşler'i kaleme aldı. Tez, "Nejat İşler, mart ayında Gümüşlük Belediyespor'un başkanı olacak" ifadelerine yer verirken şunları yazdı:

"Bir adet Cihangir kahvesi kıvamına çoktan gelmiş olan Gümüşlük merkezindeki kahvede sabah çayları içiliyor. Günün olayı Turgutreis ile oynanacak 19 yaş altı karşılaşması. Gümüşlük ahalisi yerlisiyle, esnafıyla, İstanbullusuyla, "Cihangirlisiyle" Gümüşlük Belediyespor'u sahiplenmiş durumda. Herkesin malumu, Nejat İşler takımı destekliyor. Ve öğrendimki bu destek artık resmi olacakmış. Martta kendisini başkan seçiyorlar."

Nejat İşler Kulüp Başkanı Oluyor
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nejat İşler Kulüp Başkanı Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • erkan: oyunculara her maç öncesi alkol kontrolü yapılacak desene 20 4 Yanıtla
  • ...: nejat işler e hep alkol yonundan saldıran denyolar, dınımızde sadece alkol mu gunah. . önce kendı hayatınızı sorgulayın. . ulan dındar dedıgınzı hukumetınız bıle toto, loto, at yarısı, ıddıa, alkol satısı vs. . bunlara bel bağlamıs durumda. . bu kadar gunahı kım işlıyor da paso bu adama saldırıyorsunuz. . once kendı hayatınızı sorgulayın. . 13 10 Yanıtla
  • Herseyyalan: Futbolcular sakin bunu örnek almasin yoksa hepsi komalik olurlar. 13 4 Yanıtla
  • sefa: Bu adamı hala haber yapan zihniyeti kınıyorum.... 5 10 Yanıtla
  • Deli dumrul: Denyo 5 4 Yanıtla
  • cengizkara: GÜZEL OLUR KENDİSİNE BAŞARILAR SİTRESSİZ GÜZEL GÜNLER OLUR İNŞALLAH KENDİSİNİ ÇOK SEVİYORUMCENGİZ KARA 4 2 Yanıtla

Advertisement