Nejat İşler ve Erkan Can yıllar sonra aynı dizide - Son Dakika
Magazin

Nejat İşler ve Erkan Can yıllar sonra aynı dizide

Nejat İşler ve Erkan Can yıllar sonra aynı dizide

BluTV'nin özel yapımı, 'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi' için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yıllar sonra yeniden birlikte seyirci karşısına çıkacak olan Nejat İşler ve Erkan Can'ın dizideki hikayesi ile ikilinin karşılıklı sahneleri çok ses getirecek

06.10.2020 13:00  Güncelleme: 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV'nin seyirciyle buluşturacağı 'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi' hikayesiyle olduğu kadar karakterleriyle de çok konuşulacak.

ERCÜMENT VE YAVUZ KARŞI KARŞIYA

Nejat İşler'in canlandırdığı Ercüment Çözer ile Erkan Can'ın hayat verdiği Yavuz karakterinin dizideki sahneleri ve hikayeleri seyirciyi derinden sarsacak.

Ercümet Çözer'in hayatta güvendiği tek kişi olan Yavuz, Çözer'in kendi yöntemleriyle sağladığı adaletin en büyük destekçilerinden olacak.

GERİLİM DOLU ANLAR YAŞANACAK

İki usta oyuncunun karşılıklı oynadıkları sahneler izleyiciye seyir keyfi yüksek ama bir o kadar da gerilim dolu anlar yaşatacak. Nejat İşler, Boran Kuzum, Miray Daner, Rojda Demirer, Tansu Biçer ve Erkan Can'ı buluşturan 'Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi'nin senaristliğini Ercan Mehmet Erdem üstlenirken, yönetmenliğini ise Ali Taner Baltacı yapıyor.

Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Nejat İşler ve Erkan Can yıllar sonra aynı dizide - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement