Nemrut Çiğköfte Festivali 6 Eylül'de - Son Dakika
Yerel

Nemrut Çiğköfte Festivali 6 Eylül'de

Nemrut Çiğköfte Festivali 6 Eylül\'de

Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı’nın zirvesinde yapılması planlanan çiğköfte festivali 6 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

09.08.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı'nın zirvesinde yapılması planlanan çiğköfte festivali 6 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

Adıyaman Valiliği, Adıyaman Belediyesi ve Çiğköfteciler Derneği (ÇİĞDER) tarafından 26 Temmuz 2015 tarihinde yapılması planlanan çiğköfte festivali, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen patlamada 32 kişinin hayatını kaybetmesi ve 104 kişinin yaralanmasından dolayı ertelenmişti. 1. ÇİĞDER Uluslararası Adıyaman Çiğköfte Festivali 6 Eylül 2015 tarihinde yapılacak.

ÇİĞDER Başkanı Ömer Turan, "Dünyanın 8. harikası olarak kabul edilen Nemrut Dağı'nın zirvesinde gerçekleştireceğimiz festival açılışının ardından 2206 metre yüksekliğindeki Nemrut Dağı'nın zirvesinde ustalarımız tarafından yoğrulacak olan çiğköftemizi festivale katılan protokol üyelerine ve halkımıza ikram edilecektir. Festivalimiz Adıyaman Şehir Stadı'nda Kahtalı Mıçı ve Ali Şan konseriyle birlikte halkımıza çiğköfte ikramı ile devam edecektir. Festivalimize tüm halkımız davetlidir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nemrut Çiğköfte Festivali 6 Eylül'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement