'Nereden Nereye' Vizyonda - Son Dakika
Güncel

'Nereden Nereye' Vizyonda

Yapımını Insignia Yapım'ın, yönetmenliğini Volkan Dönmez'in üstlendiği, senaryosunu Selim Çirput'un kaleme aldığı 'Nereden Nereye' filminin özel gösterimi dün akşam 'Hillside Etiler Deniz Private Cinecity Sineması'nda gerçekleşti.

28.04.2017 08:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TAM KADRO KATILDILAR

28 Nisan Cuma günü seyirciyle buluşacak olan 'Nereden Nereye' filminin Alkent Daily News'ta gerçekleşen özel gösterim kokteyline filmin oyuncuları Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Yosi Mizrahi, Hakan Bilgin, Aslı Mavitan Balkaş ve Özge Ünlütezcan ile filmin yönetmeni Volkan Dönmez, yapımcısı Doruk Acar tam kadro katıldı. Müzikleri ünlü rapçi Zeo Jaweed imzalı 'Nereden Nereye'de, hayallerinin peşinden koşanların hikayesini komik dille anlatıyor. Yanlışlıklar ve sakarlıklar bazlı durum komedileri türünde kendine özgün motifler taşıyan 'Nereden Nereye' izleyicilere eğlenceli bir 90 dakika vadediyor.

ALTERNATİF BİR KOMEDİ FİLMİ

Keyifli dili, güçlü oyunculuk performansları ve görselleri ile izleyicilerine alternatif bir komedi tecrübesi sunan 'Nereden Nereye'de Ejder Kalender (İnan Ulaş Torun), 25 yaşlarında en büyük ideali oyuncu olmak olan bir gençtir. Bodrum'da bir kablolu Tv bayisinde teknik servis elemanı olarak çalışmaktadır. Bir gün gazetede; en çok sevdiği dizinin ve ülkenin en popüler yapımcılarından biri olan Barış Savaş'ın (Yosi Mizrahi) ve ünlü oyuncu Metin Leylek (Sarp Levendoğlu) ile birlikte Bodrum'daki yazlıklarına geleceği haberini okur. Hemen bir plan yapıp, hayatlarına dahil olur. Fakat aksiliklerle dolu bir gece geçirilir. Peki o sancılı gece sonunda, Ejder istediğini alabilecek midir, işte orası biraz muammadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Nereden Nereye' Vizyonda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement