Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler - Son Dakika
Magazin

Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler

Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler

Hawaii stili gömleklerin gençlerin gardıroplarına dahil olmasında elbette yüksek moda markalarının payı büyük.

22.08.2020 08:12  Güncelleme: 20:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hawaii stili gömleklerin gençlerin gardıroplarına dahil olmasında elbette yüksek moda markalarının payı büyük. Gençlerin en sevdiği markalar arasındaki Jacquemus, Dolce& Gabbana, Saint Laurent, Fendi, Dsqaured2, Marni ve Gucci İlkbahar/ Yaz 2020 erkek koleksiyonlarında bu gömleklere yer vermekle kalmadı, farklı kullanım şekillerini de paylaştı. Örneğin, Dolce&Gabbana, oversize (bol) kalıptaki bir Hawaii gömleği yine bol kalıpta bir kargo pantolonla tamamlayarak hip-hop tarzına nasıl uyarlanabileceğini gösterirken Gucci, gömleği geometrik desenli turuncu renkteki pantolonla takım halinde sunarak çarpıcı bir stile geçişin tüyolarını verdi. Fendi'yse doğadan ilham alarak tasarladığı pastel tonlardaki gömleklerle bu parçayı daha sade bir stili benimseyen kişilerin de kullanabileceğini gösterdi.Neşeli ve şık: Hawaii gömleklerEkru tonlarda bol bir pantolonla iyi uyum yakalayacak bir gömlek. Bershka, 169.95 lira

Neşeli ve şık: Hawaii gömleklerSiyah pantolon, beyaz tişört ve bu gömlekle kombininiz hazır. Mango, 249.99 lira

Neşeli ve şık: Hawaii gömleklerHawaii gömlek deyince akla önce palmiye figürleri geliyor. Marks & Spencer, 249.95 lira

Neşeli ve şık: Hawaii gömleklerMarkada birçok model mevcut, fiyatları da cep yakmıyor. Koton, 49.99 lira

Neşeli ve şık: Hawaii gömleklerRenkli, canlı ve gösterişli bir model... Gap, 149.99 lira

Neşeli ve şık: Hawaii gömleklerMinimal deseniyle, eşleştirmesi kolay bir seçenek. Mavi, 99.99 lira

Neşeli ve şık: Hawaii gömleklerKoyu renkten vazgeçmem diyenlere... H&M 89.99 lira

Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler
Doğanın tonlarını sevenler için güzel bir alternatif. Beymen Collection, 179 lira

Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler
Düz renkli modeller de çok popüler. Nautica, 229 lira

İlk kez giyecekler için öneriler

Kısa kollu Hawaii gömleklerinin çiçekli, tropikal desenli, çizgili ya da düz olmak üzere birçok alternatifi var. Kimi canlı, kimiyse daha pastel tonlarda... Eğer iddialı bir stili denemek istiyorsanız parlak ve canlı renkler ideal. Daha sakin bir kullanım içinse nötr tonlar ve iddiasız desenleri tercih edebilirsiniz.

Düğmelerini tamamen açıkta bırakıp düz beyaz bir tişörtün üstünde kullanabilirsiniz. Hatta tişörtü pantolon içine sokarak kullanmak da şık bir alternatif olabilir.

Bu gömlekler plaja da çok iyi uyum sağlıyor. Düz renkte bir mayonun üzerine giydiğiniz bir Hawaii gömlekle plaj stilinizi güçlendirebilirsiniz.

Hala bu gömlekleri giymekte tereddüt ediyorsanız ünlü isimlerin stilleri size ilham verebilir. Adam Levine'den Bruno Mars'a kadar birçok isim gardıroplarında bunlara yer açtılar.

İSTANBUL MODA HAFTASI DİJİTAL ORTAMA TAŞINIYOR

Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un (MBFWI) 15'inci sezonu Londra, Paris ve Milano moda haftalarındaki örneklerinde de gördüğümüz gibi COVID-19 nedeniyle 12-16 Ekim tarihleri arasında dijital ortamda gerçekleşecek. Her sezon kadın ve erkek koleksiyonlarının aynı takvimde sunulduğu MBFWI'da bu yıl 'cinsiyetsiz' koleksiyonlar da sergilenecek. Ayrıca ilk kez yalnızca İlkbahar/ Yaz 2021 sezonları değil, Sonbahar/ Kış 2020-21 sezonlarına da yer verilerek sürdürülebilirlik kavramı desteklenecek. Bu 'sezonsuzluk' ekseninde her zaman olduğu gibi sektör profesyonellerinin yeni koleksiyon ve tasarımları keşfetmesi sağlanırken sezonsuz çalışmalar yapmak isteyen tasarımcılar da moda haftasının kapısını aralayabilecek. 30'dan fazla tasarımcının katılacağı dijital etkinliğin çekimleri Galataport İstanbul ve Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşecek. Etkinlikte sanal showroom'lar, paneller, podcast'ler de olacak.

Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler

Detayları yakın zamanda açıklanacak olan etkinlikte bu yıl çok daha fazla kişiye ulaşılacak. Bu sefer ne denli heyecan verici ve yenilikçi olduğunu şimdiden söylemek mümkün.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Neşeli ve şık: Hawaii gömlekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement