Neşet Ertaş Dualarla ve Türküleriyle Anıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Neşet Ertaş Dualarla ve Türküleriyle Anıldı

Neşet Ertaş dualarla ve Türküleriyle anıldı Helva dağıtıldı, yasini şerif okundu, Türküleri söylendi, Neşet Ertaş sevenlerince anıldı Türk Halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş vefatının 5'inci yıldönümünde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sevenleri tarafından dualarla ve şarkılarıyla anıldı.

25.09.2017 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Neşet Ertaş dualarla ve Türküleriyle anıldı

Helva dağıtıldı, yasini şerif okundu, Türküleri söylendi, Neşet Ertaş sevenlerince anıldı

Türk Halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş vefatının 5'inci yıldönümünde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sevenleri tarafından dualarla ve şarkılarıyla anıldı.

OSMANİYE - Türk Halk müziği sanatçısı Neşet Ertaş vefatının 5'inci yıldönümünde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde sevenleri tarafından dualarla ve şarkılarıyla anıldı.

Neşet Ertaş'ın bir grup seveni Kadirli ilcesinde bir araya geldi. Büyük usta için helva yapılıp dağıtıldı, ardından yasini şerif ve dualar okundu. Daha sonra saz ile Neşet Ertaş'a ait şarkılar söylendi.

Anma etkinliğini düzenleyen İş Adamı Kasım Yasdıoğlu " Neşet Ertaş gibi bir ustalar bir topluma yüz yılda bir gelir. Ne mutlu ki bizlere onun şarkılarını dinleme fırsatımız oldu. Neşet Ertaş Anadolu insanınım dile gelmiş haliydi. Bizde sevenleri olarak onu unutmadık ve böyle bir etkinlik düzenledik. Ruhu şad mekanı cennet olsun"dedi.

Neşet Ertaş Dualarla ve Türküleriyle Anıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Neşet Ertaş Dualarla ve Türküleriyle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement