Nesibe Aydın'da Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Nesibe Aydın'da Çalışmalar Sürüyor

Nesibe Aydın\'da Çalışmalar Sürüyor

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, Eylül 2019’da eğitime başlaması planlanan Gaziantep Okulları için çalışmalarına devam ediyor.

18.07.2018 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nesibe Aydın Eğitim Kurumları, Eylül 2019'da eğitime başlaması planlanan Gaziantep Okulları için çalışmalarına devam ediyor.

Gaziantep'in en donanımlı kampüsü olmayı hedefleyen Nesibe Aydın Gaziantep Okullarında inşaat çalışmaları devam ediyor. Gaziantep'in merkezi yerlerinden biri olan 15 Temmuz Mahallesi bölgesinde, 15 bin 600 metrekarelik bir alanda devam eden ve Mart 2019'da tamamlanması hedeflenen projenin içerisinde 60 derslik, kapalı spor salonları, kapalı yüzme havuzu, konferans salonu, kütüphaneler, laboratuvarlar ve yaklaşık 10 bin metrekarelik bir yeşil alan olacak.

Kampüs çalışmalarının devam ettiği inşaat alanını ziyaret eden Nesibe Aydın Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mirkan Aydın, şunları söyledi:

"Nesibe Aydın Eğitim Kurumları olarak 34 yıldır eğitim alanında büyük başarılara imza atıyoruz. Bu başarının en büyük sırrı planlı, disiplinli ve başarı odaklı eğitim felsefemizi, kurum olarak benimsemiş olmamızdır. Ankara okullarımızın ardından, Antalya ve Konya okullarımızın son yıllarda göstermiş olduğu üstün performans bu felsefenin bir sonucudur. Bu yıl faaliyete geçecek olan Kocaeli ve Mersin okullarımızla birlikte Eylül 2019 eğitime başlayacak olan Gaziantep Okullarımızın da bu başarıyı yakalayacağına yürekten inanıyorum."

"Gaziantep'in, Nesibe Aydın Okullarını heyecanla beklediğini biliyoruz. Şu anki en büyük çabamız, Gaziantepli ailelere söz verdiğimiz gibi, Eylül 2019 yılında okulumuzun eğitime başlamasıdır" diyen Aydın, "Bugün görüyoruz ki bu sözümü tutacak, okulumuzu söz verdiğimiz tarihte Gaziantepli velilerle buluşturacağız. Öğretmenlerimiz ve yöneticilerimizin önemli bir kısmı Ankara'daki okullarımızdan buraya atanacaklar. Ayrıca, Gaziantep'in önde gelen öğretmenleri ile görüşmelerimizi yaptık ve onlar da bir sonraki sene kadromuzda olacaklar" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nesibe Aydın'da Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement