Nesrin Cavadzade İle Birlikte Olduğu İddia Edilen Burak Deniz Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Nesrin Cavadzade İle Birlikte Olduğu İddia Edilen Burak Deniz Kimdir?

Nesrin Cavadzade İle Birlikte Olduğu İddia Edilen Burak Deniz Kimdir?

''Bizim Hikaye'' adlı dizide Barış karakterini canlandıran Burak Deniz kimdir? Büşra Develi ile üç yıllık ilişkisinin ardından rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile adı aşk dedikodularına karışan Burak Deniz kimdir?

20.07.2018 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İLK ÇIKIŞI ''KOLEJ GÜNLÜĞÜ''

Son dönemin parlayan yıldızı , 20 Ekim 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Sanat Tarihi bölümünde tamamladı. Terazi burcu erkeği olan yakışıklı oyuncu, ilk defa, 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği ''Kolej Günlüğü'' dizisi ile izleyicinin karşısına çıkmıştır. Bu dizide ''Onur'' karakterini canlandıran Burak Deniz, dizide Özge Çelik ve Furkan Andıç ile birlikte rol aldı.

<a class='keyword-sd' href='/nesrin-cavadzade/' title='Nesrin Cavadzade'>Nesrin Cavadzade</a> İle Birlikte Olduğu İddia Edilen Burak Deniz Kimdir?

BURAK DENİZ'İN YER ALDIĞI YAPIMLAR

2012 Yılında "Sultan" adlı dizide Tarık karakterini oynadı. Bu dizide Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen ile birlikte rol aldı. 2013-2014 yıllarında ise "Kaçak" adlı dizide Burak Topçuoğlu karakterine can verdi. Gürkan Uygun, Berk Hakman, Begüm Birgören, Yağmur Tanrısevsin, İnanç konukçu, Hasan Küçükçetin ile beraber rol aldı. 2015 Yılında "Tatlı Küçük Yalancılar" adlı dizide Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Burak Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte rol aldılar. Aynı dizide rol aldığı arkadaşı Büşra Develi ile birlikte olmaya başladı.

NESRİN CAVADZADE İLE BERABER

2015 yılında yayınlanan Medcezir dizisinde Aras karakteriyle büyük bir beğeni topladı. Burak Deniz 2017 yılından Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ''Bizim Hikaye'' adlı dizide Hazal Kaya ile birlikte başrolü paylaşıyorlar.

2015 yılında birlikte aynı dizide rol aldığı Büşra Develi ile geçtiğimiz günlerde ilişkisini sonlandıran Deniz'in adı, ''Bizim Hikaye'' dizisinde yine rol arkadaşı olan ile anılıyor.

Nesrin Cavadzade İle Birlikte Olduğu İddia Edilen Burak Deniz Kimdir?

Son Dakika Güncel Nesrin Cavadzade İle Birlikte Olduğu İddia Edilen Burak Deniz Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement